SLUTT: E! Online skriver at Brooke Mueller og Charlie Sheen ikke er sammen lenger. Foto: Stella Pictures
SLUTT: E! Online skriver at Brooke Mueller og Charlie Sheen ikke er sammen lenger. Foto: Stella PicturesVis mer

- De er ikke sammen lenger

Nå skal skandaleforholdet endelig være over...

SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet rundt skandaleparet Charlie Sheen (44) og Brooke Mueller (32). Det som i desember startet med en voldsom krangel, har fortsatt med rehabiliteringstid for kokain-avhengighet for begge to.

Nylig ble det også avslørt at Sheen var utro mot kona med to prostituerte kvinner. Nå skriver nettstedet E! Online at paret har gått hvert til sitt.

- Charlie har gått tilbake til gamle vaner. Brooke har flyttet ut av familiens hjem. Brooke og Charlie snakker fortsatt sammen, men de treffer ikke hverandre lenger, sier en kilde til nettstedet.

Muellers advokat ønsker ikke å kommentere påstandene, men Sheens talsperson, Stan Rosenfield, hevder de er usanne.

- Charlie er fortsatt i rehabilitering. Han bor ikke hjemme akkurat nå.

Når det gjelder suksess-serien «Two and a half men», som Sheen spiller i, vites det ennå ikke hva skjebnen der blir.

- Ingenting er sikkert ennå, forteller kilden. Det som derimot er sikkert, er at skuespilleren ikke har fornyet kontrakten sin med serien på nåværende tidspunkt.

Den nære vennen av paret hevder at til tross for at Brooke og Charlie ikke er sammen lenger, betyr ikke det at en skilsmisse vil skje innen kort tid.

- De har ikke snakket om en skilsmisse ennå. Brooke vil alltid elske Charlie fordi han er faren til hennes barn. De vet ikke hva som vil skje ennå.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde sex med enda en prostituert