SLANKER SEG IKKE: Blake Lively og Leighton Meester går ikke på dietter, og de slanker seg heller ikke. De bruker isteden "hold-in" strømpebukser og strammende undertøy. Foto: All Over Press
SLANKER SEG IKKE: Blake Lively og Leighton Meester går ikke på dietter, og de slanker seg heller ikke. De bruker isteden "hold-in" strømpebukser og strammende undertøy. Foto: All Over PressVis mer

- De er ikke så tynne som du tror

Stylisten avslører hva som får stjernene til å fremstå som slanke.

SEHER.NO: Mange beundrer "Gossip Girl"-stjernene Blake Lively og Leighton Meesters kroppsfasong. Nå avslører den populære seriens stylist at de ikke er så tynne som du tror, og hva som er hemmeligheten bak de flotte kroppene. 

- De går ikke på dietter, og de slanker seg heller ikke. De får noen gode "hold-in" strømpebukser og strammende undertøy, så ser de flotte ut, avslører Eric Damon som er seriens stylist og kostymedesigner til PerezHilton.

Så om man forsøker å se ut som dem, trenger man faktisk ikke slanke seg, bare kjøpe gode strømpebukser og strammende undertøy.

- Det viktigste er å nyte seg selv. Og om du legger på deg er bare kilo, så flott! Det er jo bare å kjøpe seg et par "hold-in" strømpebukser, sier Damon.

Lurer på om Ed Westwick bruker strammende strømpebukser også?


TV-serien "Gossip Girl" - som skildrer livet til en gruppe rike ungdommer i New York - har gjort Blake Lively og de andre skuespillerne til superstjerner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gikk amok på restaurant