- De er ikke nakne, hvorfor tror du det?

Norske kjendiser stripper for Fretex.

STØTTER FRETEX: - Jeg støtter gladelig Frelsesarmeens arbeid. Jeg er en Fretex-fan, og har gjort mange kupp der opp gjennom livet, sier Synnøve Skarbø, som sammen med blant andre Triana Iglesias og Samsaya stripper i Fretex nye kampanje. Foto: Massimo Leardini/Kitchen
STØTTER FRETEX: - Jeg støtter gladelig Frelsesarmeens arbeid. Jeg er en Fretex-fan, og har gjort mange kupp der opp gjennom livet, sier Synnøve Skarbø, som sammen med blant andre Triana Iglesias og Samsaya stripper i Fretex nye kampanje. Foto: Massimo Leardini/Kitchen Vis mer
SEHER.NO: Fire norske kjendiskvinner kaster nå klærne for å redde Frelsesarmeen. Det hele er en del av en større kampanje der nordmenn kan logge seg på nettsamfunnet Facebook (ekstern lenke) og kle opp programlederne Synnøve Skarbø og Triana Iglesias, modell Kirby Ann Basken, samt artisten Samsaya i plagg fra Fretex.

Kjendisene vil så gå med vinnerplaggene som publikum stemmer fram på røde løpere utover våren, skriver Dagbladet.
 
Til avisen forteller Skarbø at hun bruker mellom 1.000 og 6.000 kroner på klær hver måned. Og hun var ikke i tvil da hun ble spurt om å kaste klærne for en god sak.

- Jeg støtter gladelig Frelsesarmeens arbeid. Jeg er en Fretex-fan, og har gjort mange kupp der opp gjennom livet. For meg er Fretex en eneste stor godtebutikk, sier hun.

Kommunikasjonssjef i Fretex, Trine Gjermundbo, mener mange har vært klare på at det de står for er verdt å være med og støtte. Men hvis du trodde at kjendisene var helt nakne bak plakaten de bærer på...

- De er ikke nakne, hvorfor tror du det? De er veldig anstendige bak plakaten, forteller hun til Dagbladet.

I fjor samlet den Frelsesarme-eide bedriften inn 10.000 tonn klær. Det betyr at Fretex har opplevd en sterk nedgang i innsamlingen av klær de siste årene. Ifølge Dagbladet samlet de inn 12.000 tonn klær to år tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er en stor pyse