IKKE FORLOVET: Det ble hevdet at Julianne Hough og Ryan Seacrest hadde forlovet seg, da de var på kjærlighets-ferie i Paris. Foto: Stella Pictures
IKKE FORLOVET: Det ble hevdet at Julianne Hough og Ryan Seacrest hadde forlovet seg, da de var på kjærlighets-ferie i Paris. Foto: Stella PicturesVis mer

- De er ikke forlovet

Sangerinnens bror slår tilbake mot de falske ryktene.

SEHER.NO: Sangerinnen Julianne Hough (22) er ikke forlovet med «American Idol»-stjernen Ryan Secrest (35).

De siste ukene har det versert rykter om at paret skal ha forlovet seg da de var på kjærlighets-ferie i Paris. Men nå avkrefter Juliannes bror, «Skal vi danse»-stjernen Derek Hough (25), de falske ryktene.

Derek forklarte at det ikke fantes noen sannhet i ryktene, og at hans lillesøster er i yngste laget for å gå til alteret.

- Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg er sikkert på at jeg ville ha hørt noe om det, om ryktene var sanne. Jeg synes hun er litt for ung, sier Hough avisen.

Likevel, ser han ikke bort i fra at stjerneparet vil forlove seg i nærmeste fremtid.

- Vi støtter dem alle sammen. Så lenge Julianne er lykkelig, så er det alt som betyr noe, sier han.

25-årigen, som er en nær venn av popstjernen Cheryl Cole, sier at radioverten Seacrest allerede er som en del av familien.

- Vi er alle veldig like. Han har en god sans for humor, han arbeider hardt, og han setter alltid familien først.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så forelsket de er!