David og Victoria Beckham:

- De er i krig med naboene

Stjerneparet skal ha møtt motstand over sine nye planer for landstedet sitt i Cotswolds.

NABOER PÅ NAKKEN: Ifølge The Sun er ikke lokale naboer fornøyde med planene til Victoria og David Beckham. Her er de to avbildet under moteuken i London i september 2019. Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB scanpix
NABOER PÅ NAKKEN: Ifølge The Sun er ikke lokale naboer fornøyde med planene til Victoria og David Beckham. Her er de to avbildet under moteuken i London i september 2019. Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I fjor skapte superparet Victoria (46) og David Beckham (45) overskrifter da de gikk til innkjøp av det som skal ha vært verdens dyreste leilighet.

Den eksklusive takleiligheten i Miami skal ha hatt en prislapp på svimlende 387 millioner kroner, men dette er ikke den eneste eiendommen Beckham-paret har investert i.

Nå er de ute etter å oppgradere landstedet sitt i Sør-England, nærmere bestemt i Cotswolds mellom de to engelske byene Bristol og Oxford. Og dét skaper bråk, skal man tro tabloidavisen The Sun.

- Fullstendig upassende

Beckham-parets herskapshus er tidligere blitt utsatt for flere innbruddsforsøk, og har ifølge The Mirror en verdi på over seks millioner pund - eller i overkant av 71 millioner kroner i dagens valuta.

Nå ønsker visstnok stjerneparet å ruste opp Oxfordshire-eiendommen med bedre sikkerhetstiltak, som inkluderer en slags portnerbolig ved inngangen til eiendommen. Her skal det befinne seg to sikkerhetsvakter døgnet rundt, ifølge Daily Star og The Sun.

Dette skal ha fått naboer i området til å protestere, ettersom de mener at byggeprosjektet ødelegger den pittoreske landsbyens atmosfære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer