David og Victoria Beckham:

- De er i krig med naboene

Stjerneparet skal ha møtt motstand over sine nye planer for landstedet sitt i Cotswolds.

NABOER PÅ NAKKEN: Ifølge The Sun er ikke lokale naboer fornøyde med planene til Victoria og David Beckham. Her er de to avbildet under moteuken i London i september 2019. Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB scanpix
NABOER PÅ NAKKEN: Ifølge The Sun er ikke lokale naboer fornøyde med planene til Victoria og David Beckham. Her er de to avbildet under moteuken i London i september 2019. Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I fjor skapte superparet Victoria (46) og David Beckham (45) overskrifter da de gikk til innkjøp av det som skal ha vært verdens dyreste leilighet.

Den eksklusive takleiligheten i Miami skal ha hatt en prislapp på svimlende 387 millioner kroner, men dette er ikke den eneste eiendommen Beckham-paret har investert i.

Nå er de ute etter å oppgradere landstedet sitt i Sør-England, nærmere bestemt i Cotswolds mellom de to engelske byene Bristol og Oxford. Og dét skaper bråk, skal man tro tabloidavisen The Sun.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Fullstendig upassende

Beckham-parets herskapshus er tidligere blitt utsatt for flere innbruddsforsøk, og har ifølge The Mirror en verdi på over seks millioner pund - eller i overkant av 71 millioner kroner i dagens valuta.

Nå ønsker visstnok stjerneparet å ruste opp Oxfordshire-eiendommen med bedre sikkerhetstiltak, som inkluderer en slags portnerbolig ved inngangen til eiendommen. Her skal det befinne seg to sikkerhetsvakter døgnet rundt, ifølge Daily Star og The Sun.

LANDLIG: Beckham-parets eiendom i Oxfordshire ligger skjermet til og består av flere bygninger. Nå vil de skjerpe sikkerheten. Foto: Splash News/NTB Scanpix
LANDLIG: Beckham-parets eiendom i Oxfordshire ligger skjermet til og består av flere bygninger. Nå vil de skjerpe sikkerheten. Foto: Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Dette skal ha fått naboer i området til å protestere, ettersom de mener at byggeprosjektet ødelegger den pittoreske landsbyens atmosfære.

- Gårder og jordbruksbygninger har ikke portnerboliger og vaktboder, sier en av motstanderne, John Walsby, ifølge The Sun.

Walsby mener videre at Beckham-parets planer er fullstendig upassende i området.

Knivran og innbrudd

Ifølge Daily Star har David og Victoria sendt inn en søknad til West Oxfordshire District Council, der de ber om tillatelse til å bygge portnerboligen - med den hensikt å forbedre sikkerheten til de som oppholder seg på eiendommen.

I tillegg ønsker stjerneparet å bygge en fluktrute gjennom en tunnel som skal gå under bakken mellom hovedhuset og garasjen. Dessuten inneholder byggeplanene en vinkjeller og en utvidelse av garasjen. Parets byggesøknad vil bli vurdert og avgjort av lokale myndigheter i løpet av de kommende ukene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Etter at den pågående coronapandemien sørget for at det britiske samfunnet stengte ned, har Beckham-paret tilbragt tiden sin på det herskapelige landstedet sammen med sine tre yngste barn - Romeo (17), Cruz (15) og Harper (8).

Det bør også nevnes at ekteparets byggeplaner avsløres få uker etter at Tottenham-stjernen Dele Alli (24) ble ranet med kniv i sitt eget hjem utenfor hovedstaden.

I mars ble familien til lagkameraten Jan Vertonghen (33) også ranet med kniv hjemme hos seg selv - mens Vertonghen befant seg i utlandet, ifølge BBC.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Disse to skremmende hendelsene fant sted noen måneder etter at London-hjemmet til Crystal Palace-stjernen Mamadou Sakho (30) ble robbet for store summer. Ifølge The Telegraph var fotballstjernen og familien hans bortreist under innbruddet, der verdier for rundt 500 000 pund - eller nesten seks millioner kroner - ble stjålet.

I skrivende stund har ikke Beckham-paret kommentert de nye byggeplanene.

LES OGSÅ: - Jeg er dypt lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer