<strong>BABYLYKKE:</strong> Sophie Dahl og Jamie Cullum giftet seg i fjor, og nå har de også blitt forldre.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Sophie Dahl og Jamie Cullum giftet seg i fjor, og nå har de også blitt forldre. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De er i himmelen

Stjerneparet har fått en liten datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen kom nyheten om at barnebarnet til Roald Dahl, Sophie (33) og sangstjernen Jamie Cullum (31) har fått barn. Paret ble foreldre til en liten jente på onsdag i forrige uke, skriver Female First.

Babyen har fått navnet Lyra, og både mor og barn skal ifølge nettstedet være i god form.

- Musikeren Jamie Cullum og hans kone, forfatteren og TV-verten Sophie Dahl, har blitt foreldre. Datteren deres, Lyra, ble født 2. mars. De er i himmelen, uttaler parets pressetalsmann.

Dahl og Cullum og som regel holdt privatlivet sitt utenfor rampelyset, og etter at de giftet seg i fjor, forklarte Dahl hvorfor paret valgte et privat bryllup.

- Å gi det løftet er en spesiell ting og ikke noe alle skal se. Det skal bevitnes at nær familie og de nærmeste vennene, uttalte hun.

Dahl, som er tidligere modell og jobber som forfatter og programleder, forlovet seg med 1.63 meter høye Jamie i april 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er uheldig at hun er gravid   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer