Caitlyn og Kris Jenner:

- De er i full krig om Kylies fødsel

De to rivalene skal ikke ha kommet enighet om hvordan fødselen til yngstedatteren Kylie Jenner skal foregå.

FØDSELSKRANGEL: Caitlyn Jenner og Kris Jenner er uenige om planene for fødselen til deres yngste datter Kylie Jenner. Her avbildet under Victoria`s Secret Show i 2015. Foto: NTB Scanpix
FØDSELSKRANGEL: Caitlyn Jenner og Kris Jenner er uenige om planene for fødselen til deres yngste datter Kylie Jenner. Her avbildet under Victoria`s Secret Show i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har vært mye oppmerksomhet rundt Caitlyn Jenner (68) og hennes uttalelser om Kardashian-familien den siste tiden.

I følge nettstedet Hollywood Life krangler de to eksene Caitlyn og Kris Jenner (62), om den angivelige graviditeten til den yngste datteren deres, Kylie Jenner (20), og under hvilke omstendigheter fødselen skal foregå.

Caitlyn og Kris skal visstnok være uenige om hvorvidt Kylies fødsel skal filmes til TV-serien «Keeping Up With the Kardashians» eller ikke.

Kylies far, Caitlyn, ønsker nemlig ikke at datterens fødsel skal bli filmet og sendt på TV-skjermer over hele verden.

Saken fortsetter under bildet.

SKAL BLI MAMMA: Reality-stjernen Kylie Jenner har skjult seg i store klær etter at babyryktene begynte å svirre. Her avbildet sammen med kjæresten og rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
SKAL BLI MAMMA: Reality-stjernen Kylie Jenner har skjult seg i store klær etter at babyryktene begynte å svirre. Her avbildet sammen med kjæresten og rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Krangler om alt mulig

- Caitlyn og Kris er i krig om datteren Kylies graviditet og om Kris sine krav til hvordan fødselen skal foregå, avslører en kilde nær Jenner-familien til Hollywood Life.

- Kris planlegger å filme deler av fødselen til «Keeping Up With the Kardashians», og det gjør Caitlyn, som ikke lenger er en del av realityshowet, rasende. De krangler også om alt fra hvilket sykehus Kylie skal føde på, til hvem som skal være til stede under fødselen, fortsetter kilden.

Forholdet mellom Caitlyn og Kris har ikke akkurat blomstret det siste året, og kilden forteller at planleggingen rundt Kylies fødsel er den første samtalen de har hatt på lenge.

- I midten av foreldrene står Kylie som har sine egne ønsker og ideer om fødselen. Hun håper at foreldrene vil komme til enighet og at hun får bestemme over sin egen fødsel, hevder kilden til Hollywood Life.

​Stolte ikke på sin egen familie

I et intervju med Piers Morgan (52) i begynnelsen av året fortalte Caitlyn åpenhjertig om at hun holdt forvandlingen sin fra Bruce til Caitlyn hemmelig for familien.

- Jeg fortalte det ikke til noen. Hvorfor? Ingen av dem har noe med det å gjøre, fortalte hun.

Caitlyn skal også ha unnlatt Kardashian-klanen å lese enkelte deler av boken hennes «The Secrets of My Life».

- Selvsagt stolte jeg ikke på dem, sa 68-åringen, ifølge Mirror.

​Selvbiografien til Caitlyn, «The Secrets of My Life», vakte oppsikt allerede før den ble publisert.

I 2015 startet realitystjernen prosessen med å bli kvinne. Forvandlingen gikk hardt inn på familien, og Caitlyn har tidligere avslørt at hun har mistet all kontakt med Kardashian-klanen.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, sa hun i et tidligere intervju med studenter ved universetet i Cambridge, ifølge Huffington Post.

SAMLET: Caitlyn har tidligere innrømmet at hun ikke lenger har noe kontakt med Kardashian-familien. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Caitlyn har tidligere innrømmet at hun ikke lenger har noe kontakt med Kardashian-familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble fornærmet under intervju

Caitlyn har blitt sett på som en frontfigur i kampen om likestilling for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner, med sin åpenhet og diskusjon.

Under det samme intervjuet med Piers Morgan i programmet «Life Stories Now», sa Piers noe som fikk Caitlyn til å se rødt.

- Hvordan er kroppen din nå, sammenlignet med da du så sånn ut? spurte Piers og holdt fram en figur av en idrettsutøver, ifølge TooFab.

Midt i spørsmålet, da Piers skulle fortsette med å spørre henne om «visse områder», avbrøt Caitlyn med følgende reaksjon:

- Der hadde du en liten kommentar, og det er der du vil havne i trøbbel. Du sa akkurat «visse områder». Å si det til en transperson er respektløst, utbrøt Caitlyn.

Piers Morgan forsto ikke at det han hadde sagt var respektløst og var rask ute med å spørre om hvorfor hun tok seg nær av spørsmålet.

- Fordi du tuller ikke med sånt. Det er ikke morsomt. Det er folks liv, svarte Caitlyn.

STØTTER TRUMP: Caitlyn Jenner har i lang tid støttet president Trump. Nå vurderer hun å gå til valg selv. Video: CNN Vis mer Vis mer

​LES OGSÅ: Hun er gravid med tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer