- De er Hollywoods nye stjernepar

Sean Penn dater Charlize Theron.

SURF'S UP:Sean Penn speidet innover mot land der kjæresten Charlize Theron ventet. Foto: Splash News/ All Over Press
SURF'S UP:Sean Penn speidet innover mot land der kjæresten Charlize Theron ventet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Charlize Theron (38) og Sean Penn (53) skal angivelig ha funnet tilbake til hverandre. Det melder Daily Mail.

Paret hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet. Nå skal følelsene ha blusset opp igjen.

Charlize og Sean var nylig på en romantisk ferie sammen på Hawaii. Paret skal ha bodd i Seans hus på stranden under oppholdet på ferieøya.

Se video av paret her:

 

 

Skuespillerene skal ha gjort lite for å skjule følelsene for hverandre mens de var på ferie, men da de kom tilbake til Los Angeles var hverken Sean eller Charlize interessert i å uttale seg om det ferske forholdet.

Charlize og Sean har vært venner i en årrekke, og Sean skal ha vært en av Oscar-vinnerens beste venner under bruddet med ekskjæresten Stuart Townsend.

Det har tidligere gått rykter om at Penn har funnet tilbake til ekskona Madonna, men nå virker det som om det er en annen blondine som har kapret Seans hjerte.

LES OGSÅ:    Ønsker seg flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer