LYKKEN SMILER: Jodie Foster og Alexandra Hedison skal ha begynt å date i hemmelighet tidligere i år. Nå skal de ha vanskelig for å skjule sin kjærlighet til hverandre. Foto: All Over
LYKKEN SMILER: Jodie Foster og Alexandra Hedison skal ha begynt å date i hemmelighet tidligere i år. Nå skal de ha vanskelig for å skjule sin kjærlighet til hverandre. Foto: All OverVis mer

- De er hodestups forelsket

Jodie Foster skal ha falt for eks-kjæresten til Ellen DeGeneres.

SEOGHØR.NO: Under årets Golden Globe-utdeling i januar i bekreftet Hollywood-stjernen Jodie Foster (50) for første gang at hun var lesbisk.

Avsløringen kom ikke som den største overraskelsen ettersom skuespilleren i 20 år levde sammen med Cydney Bernard som hun har oppdratt sønnene Charles (15) og Kit (12) med.

Likevel ble Foster, som samtidig fortalte at hun var singel, hyllet for sin åpenhet.

Åtte måneder etter at Oscar-vinneren kom ut av skapet skal hun nå ha funnet lykken med fotografen Alexandra Hedison (44), skriver E!News.com, som også trykker et bilde av paret sammen.

- De er hodestups forelsket, så det er ganske alvorlig, sier en kilde til nettstedet.

Fra 2000 til 2004 var Hedison kjæreste med talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (55), men da Ellen traff Portia de Rossi (40) tok forholdet slutt.

Romanseryktene mellom Foster og Hedinson begynte allerede å svirre i sommer da paret ble fotografert sammen på et seminar i Fox Studios i Los Angeles, og deretter mens de spiste middag noen dager senere.

Hedinson har stilt ut fotografiene sine i både New York og Los Angeles, og hun har også jobbet som skuespiller i blant annet dramaserien «The L Word».

Fosters talsperson ønsket ikke å kommentere saken, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Sorry gutter, nå er ikke Kate Upton singel lenger