- De er hemmelig forlovet

Whitney Houstons familie raser etter at datteren Bobbi Kristina skal ha sagt ja til sin egen «bror».

FRA «SØSKEN» TIL EKTEPAR: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina skal ifølge Star ha forlovet seg med Nick Gordon, som hun har sett på som en bror hele livet. Foto: Twitter
FRA «SØSKEN» TIL EKTEPAR: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina skal ifølge Star ha forlovet seg med Nick Gordon, som hun har sett på som en bror hele livet. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Datteren til den avdøde popstjernen Whitney Houston, Bobbi Kristina (19), har vakt oppmerksomhet etter at hun ble avbildet mens hun kysset på sin «bror» Nick Gordon.

Nick Gordon (22) ble tatt inn av Whitney da han var 12 år gammel, og superstjernen skal ha oppdratt ham som sin egen sønn, selv om han aldri offisielt ble adoptert.

Whitney skal ha omtalt ham som sin sønn, og han og Bobbi Kristina skal ha omtalt hverandre som «søster» og «bror».

Nå kan imidlertid de to isteden bli mann og kone, etter Bobbi Kristina ifølge bladet Star har takket ja til et frieri fra Nick.

- Han fridde til henne 10. mars, og Nick er den eneste personen Krissy stoler på. De har en veldig dyp forståelse, sier en kilde nær paret til bladet.

Paret bor allerede sammen i huset Whitney etterlot seg i byen Atlanta, men det kan det snart bli slutt på.

Whitneys mor Cissy Houston har nemlig varslet at hun vil prøve å få Nick kastet ut av familiehjemmet.

- Hun mener forholdet deres ligner på incest, og at Nick forsøker å utnytte Bobbi Kristina mens hun er i en sårbar situasjon, sier en kilde nær Cissy til nettsiden TMZ.com.

Flere av vennene til Bobbi Kristina frykter også at det ikke bare er kjærlighet som ligger bak Nicks frieri.

De tror han også har arven etter Whitney - som skal være på over 50 millioner kroner - i tankene, ifølge Star.

- Nick trenger seg på henne, når hun er som mest usikker. Hvis han virkelig elsket henne, ville han ta et steg tilbake og bare være vennen hennes, sier en kilde til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer