SMELLVAKKER: Det er kanskje ikke så rart at Seal er stolt av sin kone? Foto: Victoria's Secret
SMELLVAKKER: Det er kanskje ikke så rart at Seal er stolt av sin kone? Foto: Victoria's SecretVis mer

- De er helt fantastiske

Heidi Klums ektemann simpelthen elsker Hans og Franz.

SEHER.NO: Popstjernen Seal (45) synes pressens fasinasjon med hans kones bryster er helt hysterisk morsom. Det innrømmer han i et ferskt intervju med britiske The Sun.

Tidligere i år krasjet surveren til nettavis-utgaven av The Sun, da de viste en video med supermodell Heidi Klum (35), der hun legger ut om sin kjærlighet for sine bryster - som hun har døpt Hans og Franz.
Men supermodellens ektemann synes hun har all rett til å være stolt av sine flotte fordeler.

- Hvis noen andre hadde hatt bryster som Heidis, ville de også vist dem frem. Hvem elsker ikke dem? Hans og Franz er helt fantastiske!, sier Seal.

Heidi har tidligere avslørt at en av hemmelighetene bak parets stadig økende familie, er ektemannens såkalte "babyantrekk". Et plagg han tar på seg når han har lyst til å finne på "litt ramp" på soverommet.

- Det er faktisk en lime-grønn leotard. Den hentes kun frem ved svært spesielle anledninger. Det har egentlig ingenting med ungene å gjøre, sier en lattermild Seal, og legger til:

- Når den kommer ut, vet Heidi at jeg er "klar for action", hvis du skjønner hva jeg mener? Bruk fantasien. Hun har på seg lite. Det er egentlig bare Heidi og Victoria`s Secret.

Artisten forteller også om parets nære vennskap med naboene David og Victoria Beckham. Og Seal har kun positive ting å si om familien Beckham.

- Jeg har all verdens respekt for David og Victoria. Jeg mener at man kan si mye om folk gjennom deres barn, og Brooklyn, Romeo og Cruz er tre av de mest respektable, veloppdragne ungene en kan komme over. De er en veldig "classy" familie", sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Toppløs på familieferie!