Kylie Jenner og Travis Scott:

- De er fremdeles vilt forelsket

Til tross for at stjerneparet ikke er kjærester lenger, skal ikke de romantiske følelsene ha kjølnet.

FORVIRRENDE: Det er vanskelig å bli klok på hva slags forhold Travis Scott og Kylie Jenner egentlig har. Her er de avbildet under en filmpremiere i Los Angeles sommeren 2019. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
FORVIRRENDE: Det er vanskelig å bli klok på hva slags forhold Travis Scott og Kylie Jenner egentlig har. Her er de avbildet under en filmpremiere i Los Angeles sommeren 2019. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne uken fylte datteren til Kylie Jenner (23) og Travis Scott (28), vesle Stormi Webster, tre år.

Til tross for at foreldrene hennes gikk fra hverandre høsten 2019, så har de beholdt et tett vennskap og samarbeidet godt om oppdragelsen av treåringen.

«Virker veldig lykkelige»

Nå hevdes det også at realitystjernen og rapperen ikke ser bort ifra at de kan finne tilbake til hverandre i fremtiden.

- Kylie og Travis er fremdeles vilt forelsket. Man kan se at det er mye kjærlighet mellom dem hver gang de er sammen. Begges fjes lyser opp og de virker veldig lykkelige, forteller en venn nær duoen til E! News.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Kilden hevder at de dype følelsene mellom dem aldri har slukket, og at de har funnet en flott rutine for å få familielivet til å fungere selv om de ikke er kjærester lenger.

- De tilbringer mye tid sammen med Stormi som en familie, og de ser ikke bort ifra at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Men de ønsker ikke å legge noe press på forholdet sitt for øyeblikket, fortsetter kilden, ifølge nettstedet.

I tillegg skal verken Kylie eller Travis date andre på dette tidspunktet, noe som også baner vei for en fremtidig gjenforening, mener kilden.

Forvirrer fansen

Det var i oktober 2019 at Jenner selv bekreftet at forholdet hadde tatt slutt. Også den gang la hun vekt på at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev hun den gang på Twitter.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Siden den gang har fans og mediene spekulert på om de to har funnet tilbake til hverandre en rekke ganger. Og paret selv har båret ved til ryktebålet.

I mars i fjor, knappe fem måneder etter bruddet, var det mange som sperret opp øynene da Jenner plutselig delte tre bilder av seg selv og eksen på Instagrams historiefunksjon.

«It's a mood» skrev tv-profilen som tekst på noen gamle bilder hvor de så svært forelsket ut.

Og kort tid etterpå hevdet amerikanske nettsteder som TMZ, Entertainment Tonight og In Touch alle at paret hadde funnet tilbake til hverandre, men at de ikke var klare til å definere forholdet enda. Dette gjorde selvsagt at det raskt hersket full forvirring rundt hva relasjonen mellom de to egentlig var.

I oktober i fjor blusset romanseryktene opp nok en gang da sminkemogulen postet et bilde der hun poserte med ekskjæresten.

Scott, som står i bar overkropp på et av bildene, ser ut til å lene seg tett inntil henne. Dette var første bilde Kylie la ut av rapperen på nesten et halvt år.

Gjennom hele pandemien har duoen tilbrakt tid sammen og stilt opp for hverandre. I desember tok blant annet Kylie med seg datteren til Houston i Texas for å støtte et veldedighetsarrangement Travis arrangerte, skriver E! News.

Og da datteren Stormi fylte tre år tirsdag postet Kylie en søt bildeserie av datteren på Instagram, hvor Travis er med på to av bildene.

LES OGSÅ: Gigi Hadid: - Verste smerten i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer