Ariana Grande og Pete Davidson:

- De er forlovet

Det ser ut til at lykken smiler til Ariana Grande, etter hennes livs tyngste år.

FORLOVET?: Kort tid etter at paret annonserte at de er kjærester, hevder nå kilder at de også har forklovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET?: Kort tid etter at paret annonserte at de er kjærester, hevder nå kilder at de også har forklovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare en knapp måned siden det begynte å svirre rykter om at superstjerna Ariana Grande (24) hadde funnet lykken med komiker Pete Davidson (24), og kort tid etter bekreftet paret romansen.

Nå hevder flere kilder til US Weekly at paret også har forlovet seg.

Én kilde skal angivelig ha uttalt at paret annonserte forlovelsen under en bursdagsfest i Los Angeles lørdag. At paret skal være forlovet, skal flere andre kilder også ha bekreftet til nettstedet, men skal ha utdypet at forlovelsen ikke betyr at paret har hastverk med å gifte seg.

- De ser frem til en lang forlovelse sammen, skal én kilde ha uttalt, mens en annen legger til:

- De er perfekte sammen, men de haster ikke med å gifte seg.

Bekreftet forholdet

Davidson er blant annet kjent fra det populære, amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live» og har vært aktiv i humorbransjen siden rundt 2010.

Ifølge kildene skal paret være lykkelig forelsket, og skal man tro kildene, har parets mødre også møttes.

Paret selv skal foreløpig ikke ha kommentert påstandene om forlovelse. Om de velger å gjøre det, er det nok stor sannsynlighet for at de velger å gjøre det på Instagram.

Da Davidson bekreftet forholdet til popstjernen, gjorde han det ved å poste et bilde av seg selv og Ariana, kledd i matchende Harry Potter-kapper, med følgende melding:

- Kammeret med hemmeligheter har blitt åpnet.

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Dagen etterpå bekreftet også Ariana Grande forholdet med et bilde av sin nye kjæreste på Instagram.

- Jeg tenkte deg inn i livet mitt. Woah! Se hva hjernen min kan utrette, delte hun med sine 120 millioner følgere.

i thought u into my life 💭 woah ! look at my mind 💡⚡️🙈

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ferskt brudd

Om man synes forlovelsen har kommet brått, er det heller ikke lengre enn en drøy måned siden det ble kjent at forholdet mellom Ariana Grande (24) og Mac Miller (26) hadde tatt slutt.

Paret hadde da vært sammen siden sensommeren 2016.

Kort tid før det ble kjent at Grande hadde begynt å date Davidson, ble sangerens ekskjæreste arrestert etter å angivelig ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

En bruker kommenterte på Twitter at Grande var skyld i Millers oppførsel, ifølge E! News.

«Mac Miller krasjet bilen og ble arrestert etter at Ariana Grande dumpet ham for en annen fyr. Dette etter at han har lagt hele hjertet sitt i et album med sanger kun til henne. Dette er hjerteknusende», sto det blant annet i innlegget.

Det fikk imidlertid 24-åringen til å se rødt.

«Hvor absurd er det ikke at du minimaliserer kvinnelig selvrespekt ved å si at noen bør bli i et giftig forhold fordi han har skrevet et album om meg, noe som for øvrig ikke er sant».

«Jeg er ikke barnevakt eller mamma, og ingen bør føle at de er nødt til å være det. Jeg har brydd meg og prøvd å støtte ham, men å skylde på kvinner for menns manglende evne til å holde styr på seg selv - det er et stort problem», skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: Møtte Ariana Grande i Telenor Arena: - Det kunne like gjerne skjedd her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer