- De er forelsket

Finner biseksuelle Amy tilbake til eksen?

TROR PÅ EN LYKKELOG SLUTT: Selv om Amy Winehouse liker jenter, er det en mann hun helst vil ha, nemlig hennes tidligere ektemann Blake Fielder-Civil. Foto: All Over Press
TROR PÅ EN LYKKELOG SLUTT: Selv om Amy Winehouse liker jenter, er det en mann hun helst vil ha, nemlig hennes tidligere ektemann Blake Fielder-Civil. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Ryktene om at Rehab-stjernen Amy Winehouse og henes eksmann og tidligere stofmisbruker Blake Fielder-Civil skal gifte seg blir stadig sterkere. Nylig ble paret observert i en het omfavnelse utenfor en tapasbar i London.

- De er forelsket og  nøt hverandre hvert sekund de var sammen, sier en kilde til the Sun.

Og der var virkelig snakk om å nyte de dyrebare sekundene. Blake hadde nemlig kun 90 minutter til rådighet, ettersom Blake soner en narkodom og er i husarrest.

Winehouse - som giftet seg med Blake Fielder-Civil 7. mai 2007, men som ble skilt i 2009 - skal ha sagt til en venn at hun like gjerne har forhold med kvinner, som menn, skriver Female First.
 
- Hva så? Jeg liker jenter også. Jeg har hatt forhold med kvinner, men det betyr ikke at jeg ikke elsker Blake.


- Det er ingenting anstrengt ved Amys seksualitet. Hun snakker like ofte om kvinner som menn. Hennes favoritt er Cheryl. Mange kvinner klarer ikke å se, og akseptere, at andre kvinner er vakre, men Amy gjør virkelig det, sier vennen til News of the World.

Selv om Amy er biseksuell er det likevel en mann hun helst vil ha, nemlig Blake. Hun håper nå at de to skal finne tilbake til hverandre.

- Hun har det helt forferdelig nå. Kanskje er hun helt på jordet, det vet jeg ikke, men hun tror fremdeles at hennes og Blakes kjærelighetshistorie vil få en lykkelig slutt, avslører vennen.

Men Amy har flere beilere enn narkodømte Blake. Senere på kvelden traff hun en tidligere flamme, Alex Claire som hun fikk blomster av.

- Det blir  ikke Blake glad for, sier kilden til The Sun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Jeg blir knust hvis de blir sammen