- De er en pop-delikatesse!

Donkeyboy skamroses i USA.

SPELLEMANNSVINNERE: Drammensbandet Donkeyboy kunne sammen med Linnea Dale innkassere tre priser under årets Spellemann-utdeling i Oslo Spektrum. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SPELLEMANNSVINNERE: Drammensbandet Donkeyboy kunne sammen med Linnea Dale innkassere tre priser under årets Spellemann-utdeling i Oslo Spektrum. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Amerikanske Perez Hilton - som har hver dag har millioner av besøkende innom sin kjendisblogg på internett - prøver ikke å legge skjul på sin begeistring for norsk musikk.

Tidligere har han trukket fram norske artister som Espen Lind, Kurt Nilsen og Anine Stang for leserne, og nå har turen kommet til Drammens-bandet Donkeyboy.

- De er en popdelikatesse! Hvis Fleetwood Mac giftet seg med Mika, ville de fått Donkeyboy, skriver Hilton under et vindu av musikkvideoen til låten «Ambitions».

Skamrosen kommer etter at det ble kjent at den britiske «X Factor»-vinneren Joe McElderry vil spille inn en versjon av den populære sangen som sin første singel.

Det kan bety enda mer oppmerksomhet for Donkeyboy ute i Europa, ifølge bandets plateselskap Warner Music.

- Det er veldig hyggelig med ros fra Perez Hilton. Det er ikke første gangen han skriver om Donkeyboy. Men for oss er det enda større at Joe McElderry har valgt å spille inn «Ambitions». Det kan gi store muligheter for gruppa, sier norskansvarlig i Warner Music, Terje Pedersen, til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Roser norske Anine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer