<strong>STEMPLES SOM IDIOTER:</strong> Realitysøstrene Kim, Kourtney og Khloe Kardashian får det glatte lag av skuespilleren Daniel Craig. Foto: Stella Pictures
STEMPLES SOM IDIOTER: Realitysøstrene Kim, Kourtney og Khloe Kardashian får det glatte lag av skuespilleren Daniel Craig. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De er en gjeng med idioter

Kardashian-søstrene får kritikk fra uventet hold...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søstrene Kim, Kourtney og Khloe Kardashian har alle tjent seg rike på å lage realityshow om sine liv, både sammen og hver for seg.

Men en av de som er alt annet enn imponert over søstrenes mange skandaler foran TV-kameraene er James Bond-stjernen Daniel Craig.

I et intervju med bladet GQ stempler han søstrene som idioter, som er villige til å gjøre hva som helst for penger og berømmelse.

- Se på Kardashian-familien, de er verdt millioner. Jeg tror ikke de hadde det så ille uansett, men se på dem nå. Folk ser på dem og tenker at alt de trenger å gjøre er å oppføre seg som en idiot på TV, og de vil bli betalt flere millioner.

- Jeg dømmer dem ikke - vel jeg gjør jo åpenbart det, sier han til GQ ifølge Daily Mail.

Craig er selv kjent for å holde kortene svært tett til brystet når det gjelder sitt eget privatliv.

Da han i sommer giftet seg med «Enemy at the gates»-stjernen Rachel Weisz, avslørte ikke paret at de var et ektepar før en uke etter at bryllupet var over.

Craig hevder han aldri ville gjort det samme som Kardashian-søstrene, fordi det ville fratatt ham alle muligheter til et privatliv.

- Du kan ikke kjøpe tilbake privatlivet ditt. Når de sier «jeg vil være alene», kan de dra til helvete. Vi har vært i stuen din. Vi så deg føde. Du filmet det for oss og nå vil du ha et privatliv?

Ingen av Kardashian-søstrene har foreløpig kommentert uttalelsene fra Daniel Craig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer