- De er dumme, halvgale og pengegriske

Anna Anka går i vrangstrupen på sine tidligere TV-kolleger...

LANGER UT: Anna Anka mener hennes tidligere kolleger i Svenska Hollywoodfruar er dumme. - Når du har med en masse halvgale mennesker som bare tenker på penger, ødelegger de hele konseptet, sier hun til Seher.no.  Foto: Stellapictures
LANGER UT: Anna Anka mener hennes tidligere kolleger i Svenska Hollywoodfruar er dumme. - Når du har med en masse halvgale mennesker som bare tenker på penger, ødelegger de hele konseptet, sier hun til Seher.no. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Anna Anka gå ut mot de andre Hollywoodfruene nederst i saken!

SEHER.NO:  Anna Anka (40) ble en skandinavisk superstjerne over natten, da hun høsten 2009 viste frem sitt luksuriøse liv i den svenske TV 3-serien «Svenska Hollywoodfruar».

TV-serien ble en umiddelbar suksess i vårt naboland, med hele 600.000 seere på det meste. Kort tid senere fikk også nordmennene øynene opp for den frittalende Anka og hennes «Hollywoodfrue»-kolleger Maria Montazami og Agnes Nicole Winter.

To år senere viser Anna Anka frem en ny side av seg selv gjennom deltagelsen i norske «Skal vi danse», og forteller at hun ikke har mye til overs for sine tidligere kolleger i «Svenska Hollywoodfruar».

- Vi har aldri hatt noe kontakt. Selv under innspillingen var det ingen kontakt mellom oss. Vi har ikke omgåttes hverandre og har ikke pratet sammen. Jeg ser ingen grunn til å omgås med disse menneskene. Vi har absolutt ingenting til felles. Jeg er så langt ifra dem som det går an. Jeg er smart, og ikke dum. Jeg vil aldri ha noe med dem å gjøre, sier hun til Seher.no.

Maria Montazami på sin side, har heller ikke noe ønske om et vennskap med Anna Anka.

- Vi har ikke mye til felles. Anna sier mye, kanskje noen ganger litt mye, men vi er ikke like. Jeg og Anna Anka har veldig forskjellige moraler. Min prioritet er familien - mens hun bare prioriterer seg selv. Det er en stor forskjell, har Montazami tidligere uttalt til Seher.no.

Etter at den første «Hollywoodfrue»-sesongen ble en braksuksess, gjenoppsto TV-serien i en ny sesong vinteren 2010, med Päivi Hacker, Suzanne Saperstein, Lena Jolton og Maria Montazami.

Anna Anka var kun med i gjesteroller i sesong 2, og trakk seg etter hvert helt ut av den svenske dokusåpen. Nå mener hun at hennes avskjed sørget for programmet gikk fra suksess til fiasko.

- Jeg synes bare det er synd. De har ødelagt hele showet. Jeg gjorde hele programmet, og det kunne blitt fantastisk om de hadde hatt smarte mennesker bak det. Når du har med en masse halvgale mennesker som bare tenker på penger, ødelegger de hele konseptet. Det ble en fullstendig fiasko etter at jeg forlot showet, sier Anna Anka til Seher.no.


Anka sier hun er takknemlig for at «Svenska Hollywoodfruar» ble startskuddet for hennes suksess. Samtidig er hun glad for at ingen av de andre fruene har oppnådd noe tilsvarende.

- Det føles godt å vite at jeg gjorde hele showet, og at ingen har kommet opp på mitt nivå. De kommer aldri til å komme opp på mitt nivå når det gjelder Hollywoodfruer. Det finnes bare én Hollywoodfrue, og det er meg. Det er som jeg sier: Den finnes bare én Tom Cruise, og det finnes bare én Anna Anka. De mistet sin største stjerne, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anna Anka raser mot TV 3

Se Anna Anka gå ut mot de andre Hollywoodfruene her:[obj:media:10189]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer