KRITIKK: Melanie Slade hevder fotballbruene jevnt over mangler selvrespekt og ambisjoner. Her med fotballkjæresten Theo Walcott. Foto: msa/Enfoque
KRITIKK: Melanie Slade hevder fotballbruene jevnt over mangler selvrespekt og ambisjoner. Her med fotballkjæresten Theo Walcott. Foto: msa/EnfoqueVis mer

- De er desperate wannabees

Melanie Slade går hardt ut mot sine medsøstre i fotballfruemiljøet.

SEHER.NO: Melanie Slade (19) er kjæreste med den engelske fotballstjernen Theo Walcott (19), men har ikke mye til overs for Victoria Beckham og de andre kjente fotball-kjærestene.

I et intervju med Metro.co.uk, sier hun at hun synes kvinner som radmagre Victoria Beckham (34) og Alex Curran (25) fullstening mangler selvrespekt. 

Den største fornærmelsen hun kan tenke seg er faktisk å bli kalt en fotballfrue - i England kjent som WAGs (wifes and girlfriends of the England football team).

19-åringen, som skal ta fatt på fysioterapistudiene på universitetet til høsten, er ikke nådig i beskrivelsen av de andre gressenkene.

- Jeg hater stereotypen - shopping dagen lang, de korte kjolene og de digre solbrillene. Jeg vil aldri blitt assosiert med med de damene - wannabe'ene som er desperate etter å gå til sengs med en fotballspiller. De har ingen respekt for seg selv, ingen ambisjoner. Ingenting, langer hun ut i et intervju med Metro.co.uk og fortsetter:

- Og for å være ærlig så skjønner jeg ikke helt hva en fotballspiller ville være sammen med dem for heller.

Melanie møtte Arsenal-spissen Walcott mens hun jobbet i kjedebutikken "Claire's Accessories". Hun kan avsløre at Walcott ikke er som alle andre fotballspillere.

- Han samler på kunst og har seks originalbilder av Rolf Harris, fortalte hun nylig til FHM magazine.

I det samme intervjuet røper hun også hva hun og kjæresten gjør når de skal slappe av og kose seg sammen. Da skjerpes konkurranseinnstinktet hos dem begge.

Hyggen er nemlig synonym med karaokeduell!

- Vi har det SingStar-spillet. Faktisk var det sånn at da vi først fikk det, slo jeg ham hele tiden. Derfor øvde han seg i hele juleferien. Da vi nylig spilte mot hverandre igjen, knuste han meg fullstendig!

Theo Walcott ble historisk da han bare 17 år og 75 dager gammel ble den yngste England-spilleren noen sinne til å spille en landskamp. Det skjedde under vennskapskampen mellom England og Ungarn på Manchester Uniteds stadion Old Trafford.Les også: Slik blir du en fotballfrue!