Håndballgutta - helt privat:

- De er de mest jålete på laget

Håndballguttene får stadig oppmerksomhet fra jenter. Nå har spillerne selv kåret hvem på laget som er mest jålete.

- JEG TROR JEG TRAFF ET ØMT PUNKT DER: EM 2018 er i gang, men hvem er mest jålete? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Fredag kastet det norske herrelandslaget håndball-EM i gang i Kroatia.

Se og Hør møtte guttakrutt i forkant av mesterskapet, under et pressetreff på Gardermoen. Der fikk vi muligheten til å bli enda bedre kjent med dem utenfor håndballbanen.

Det er jo ingen hemmelighet at det norske herrelandslaget har fått mye oppmerksomhet fra jentene, og mye av grunnen ligger nok i utseendet deres.

De ser nemlig svært godt ut alle sammen, og mye later til at de alle bruker lang tid foran speilet. Men hvem på laget er egentlig mest jålete?

Et knippe av landslagsprofilene har kåret sine vinnere og det er stor enighet i troppen.

Det vekker imidlertid stor uenighet mellom de to guttene som topper kåringen og de kommer med sine beste begrunnelser for hvorfor den andre bør vinne.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

- JEG VIL IKKE AVSLØRE DET HER DA: EM 2018 er i gang, men har håndballgutta noen guilty pleasures? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Til tross for enorm oppmerksomhet utenifra, har flere av lagets spillere allerede funnet drømmedama.

Blant andre Espen Christensen (32). Han giftet seg nemlig med den svenske fotballspilleren Frida Liljekvist i juni, og da Se og Hør møtte den nygifte håndballspilleren, kunne han i tillegg avsløre at han snart skal bli pappa for første gang.

- I begynnelsen av april så kommer førstemann, sa Espen, som røpet at de har fått vite at det blir en gutt.

Nygift!

A post shared by espen christensen (@espench) on

- Selvfølgelig gleder jeg meg, det skal bli stort, la han til. ​

Det var imidlertid ikke den vordende pappaen som først fikk avsløre den glade nyheten. Det gjorde nemlig kona på sosiale medier allerede i desember.

Dette er første mesterskap hvor Espen har måtte dra fra sin gravide kone. Han la ikke skjul på overfor Se og Hør at det ville bli tøffere enn tidligere.

- Det er faktisk litt tyngre enn det har vært tidligere. Det skal jeg innrømme. Men hun har det bra hjemme med sin familie den måneden jeg er borte, så hun er i trygge hender, men litt mer tid på telefonen og FaceTime og sånt blir det nå da, fortalte en spent 32-åring.

- Må sette sjansene

De norske håndballguttene ble historiske da de under VM i fjor hentet hjem sølvet, og TV 2-kommentator Harald Bredeli konstaterte at medaljen var like god som gull.

- De har vunnet alle norske håndballhjerter, sa han etter kampslutt.

Men første kamp i mesterskapet endte derimot med ettmålstap for de norske guttene på fredag.

Trener Christian Berge fortalte til Dagbladet etter tapet hva guttene må gjøre, skal de klare å vinne.

- Det koker ned til to ting: Vi tar ett skritt bakover i forsvar, i stedet for ett skritt fram. Vi taper for mange dueller i forsvar og Frankrike har aldri hatt så mange utspill til kant mot oss før, sa han til avisen.

- Vi må sette de to sjansene vi får: Straffekastet (til Sander Sagosen journ. anm.) og kontringa til Bjørnsen (Kristian Bjørnsen journ. anm.). Da hadde vi vunnet kampen, men vi er mennesker og kan feile, la han til.

- JEG FØLER SJØL AT JEG ER LITT HANDY: EM 2018 er i gang, men hva ville de gjort hvis de ikke spilte håndball? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

LES OGSÅ: Avkrefter farskapet en gang for alle

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer