Katy Perry og Orlando Bloom:

- De er blitt sammen igjen 11 måneder etter bruddet

Stjerneduoen skilte lag for under ett år siden, men nå skal de være sammen igjen.

STJERNEDUO: Orlando Bloom og Katy Perry skal ha funnet tonen igjen ifølge nære venner. Foto: NTB Scanpix
STJERNEDUO: Orlando Bloom og Katy Perry skal ha funnet tonen igjen ifølge nære venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I mars i fjor tok forholdet mellom Hollywood-stjernen Orlando Bloom (41) og popstjernen Katy Perry (33) slutt, og siden den gang har det vært spekulasjoner rundt om paret har funnet tilbake til hverandre.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun har stjerneduoen nå bestemt seg for å gi forholdet en ny sjanse. Det bekrefter nære venner av paret til nettavisen.

- De har funnet tilbake til hverandre og Katy vil at det skal fungere denne gangen, forteller kilden, og fortsetter:

- Hun klarte ikke å kutte all kontakt med han fordi hun bryr seg altfor mye. Men denne gangen skal de holde en lav profil, men de er kjærester igjen.​

KJÆRESTER IGJEN?: Katy Perry og Orlando Bloom var litt av et stjernepar. Her avbildet under en Golden Globe-etterfest i 2016. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER IGJEN?: Katy Perry og Orlando Bloom var litt av et stjernepar. Her avbildet under en Golden Globe-etterfest i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På ferie samme sted

Selv om forholdet tok slutt for under ett år siden, stoppet ikke duoen, ifølge The Sun, å gi oppmerksomhet til hverandre gjennom sosiale medier. Katy og Orlando skal blant annet ha lagt igjen flørtende kommentarer under bildene til hverandre.

De to skal også ha blitt observert på ulike arrangementer sammen det siste året.

Ryktene om gjenforeningen begynte først å svirre da paret tilbrakte tid på samme resort på Maldivene i januar.

Fansen ante nemlig ugler i mosen da begge stjernene delte hver sine bilder fra den samme resorten med navnet Amilla Fushi.

Katy og Orlando har ikke bekreftet forholdet enda.

Saken fortsetter nedenfor.

Brøt tausheten etter bruddet

Da Katy og Orlando bestemte seg for å ta en pause fra hverandre i fjor, fikk den spesielle annonseringen stor oppmerksomhet i internasjonal presse.

Grunnen til det er at det er vanlig at kjente par kommer med en offentlig uttalelse i forbindelse med et brudd, men ikke at de omtaler bruddet som «en pause».

STJERNEPAR: Katy Perry og Orlando Bloom var et av de mest omtalte Hollywoodparene. Her avbildet under musikkfestivalen Coachella i 2016. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Katy Perry og Orlando Bloom var et av de mest omtalte Hollywoodparene. Her avbildet under musikkfestivalen Coachella i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for paret til US Weekly.​

Etter alle reaksjonene valgte til slutt Katy å ta bladet fra munnen i en Twitter-melding.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skrev Perry, og fortsatte:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

Møttes under Golden Globe

Orlando og Katy traff hverandre under Golden Globe-utdelingen i 2016 og etter møtet utviklet ting seg raskt for paret.

Det var på prisutdelingens etterfest at paret skal ha funnet tonen og flere bilder av duoen florerte i etterkant i amerikanske medier.

En måned senere dukket det opp bilder av dem hånd i hånd på en romantisk ferietur til eksotiske Hawaii, og kort tid etter at de kom tilbake til Los Angeles, pakket de koffertene på nytt.

​- Det virker veldig seriøst mellom Orlando og Katy. De har et «gi og ta»-forhold, sa en kilde til People i begynnelsen av mars i 2016.​

Etterhvert sikret paparazzifotografene seg et bilde av Orlando og Katy, hvor stjerneduoen kysset lidenskapelig.

– De så veldig forelsket ut, og de viet mye mer oppmerksomhet til hverandre enn til den vakre solnedgangen, fortalte et øyevitne til E! News den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

KLINTE TIL: Katy og Orlando ble tatt på fersken av fotografene da de kysset på en benk i solfylte Malibu. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KLINTE TIL: Katy og Orlando ble tatt på fersken av fotografene da de kysset på en benk i solfylte Malibu. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Selv om Orlando og Katy ble et av Hollywoods mest omtalte par var de likevel relativt ordknappe når det kom til å kommentere forholdet deres.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer

Feiringen endte i kollisjon

I januar feiret Orlando 41-årsdagen sin med en tur til Marrakesh i Marokko, men det er ikke kjent om Katy var med på ferieturen - som viste seg å bli av det fartsfylte slaget.

Hollywood-stjernen var nemlig i Marokko for å følge det velkjente «Formula E»-racet som gikk av stabelen samme dag. Imidlertid benyttet Orlando også muligheten til å prøvekjøre en av racerbilene selv.

Uheldigvis kan man trygt si at dét ikke gikk helt etter planen.

Ifølge nettstedet The Sun fikk 41-åringen opplæring av den britiske racerføreren Sam Bird (31) før han skulle begi seg ut på ferden, men det var tydeligvis ikke nok.

Etter opplæringen hoppet skuespilleren inn i forsetet av bilen og kjørte av gårde, men kun kort tid etter så det ut til at adrenalinet tok over - og Orlando mistet kontrollen over racerbilen.

Superstjernen endte med å krasje racerbilen rett inn i veggen, men han kom seg heldigvis helskinnet fra den dramatiske kollisjonen.

LES OGSÅ: Servitør fikk sparken etter å ha gått til sengs med Orlando