Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De er blitt kvalmende

Fansen ser ut til å ha fått nok av Kourtney Kardashian og Travis Barkers aktivitet i sosiale medier.

IRRITERENDE: Fansen gir uttrykk for at de mener forholdet til Kourtney Kardashian og Travis Barker er irriterende. Foto: Splash News / NTB
IRRITERENDE: Fansen gir uttrykk for at de mener forholdet til Kourtney Kardashian og Travis Barker er irriterende. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Etter å ha vært singel i litt over et halvt år, ble Kourtney Kardashian (42) i vinter koblet til trommeslageren Travis Barker (45). Først i februar bekreftet 42-åringen forholdet - som siden har blitt eksponert hyppig i sosiale medier.

Forholdet kom som en overraskelse på mange, mye på grunn av de mange spekulasjonene rundt om Kourtney var i ferd med å finne tilbake til ekskjæresten Scott Disick (37).

Slik ble det derimot ikke - selv om fansen kanskje aller helst ønsket det. Hva gjelder hennes forhold med Travis, er de derimot ikke like begeistret for.

I hvert fall ikke alle.

«Som Kourtneys orgasme»

Som nevnt har Kourtney og Travis hyppig eksponert kjærligheten for hverandre via sosiale medier. I begynnelsen ble kjærlighetsinnleggene nærmest hyllet, men nå er det andre toner å høre fra fansen.

Hvorfor?

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Onsdag delte Travis et bilde av et duftlys på Instagrams historiefunksjon, men det var ikke et hvilket som helst lys. På lyset sto det nemlig printet:

«Dette lukter som Kourtneys orgasme».

Det hele er signert av Goop - et selskap eid av skuespiller Gwyneth Paltrow (48). Skuespilleren vekket stor oppsikt da hun for halvannet år siden lanserte sitt eget duftlys, som angivelig hadde duften av hennes egen vagina. Lyset ble riktignok utsolgt på rekordtid.

Etterspørselen ble så stor at skuespilleren like gjerne fulgte opp med enda et duftlys - denne gangen med lukten av hennes orgasme.

Blir for mye

Det kan altså virke som at det er sistnevnte duftlys Kourtney og Travis har fått tak i - riktignok skal dette forestille en duft av Kourtneys orgasme.

Selv om bildet ble delt på Instagrams historiefunksjon, der ting blir slettet etter 24 timer, har ikke reaksjonene latt vente på seg i sosiale medier. Blant dem som har tatt seg friheten til å reposte bilde, er influenseren Amanda Hirch, og kommentarfeltet flyter mildt sagt over av reaksjoner.

«Dette er bare irriterende nå» og «Det blir for mye», er blant ting som er blitt skrevet.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Andre mener det rett og slett er kvalmende.

«De er blitt kvalmende, og det raskt. Så påtvunget», har en annen skrevet, sammen med en emoji som ser kvalm ut.

«Om ikke lenge vil Scott være glad for at han er ferdig med disse kleine greiene», blir det også kommentert.

Til og med skuespiller Claire Holt (32), kjent fra «Mean Girls» og «The Vampire Diaries», ser ut til å ha fått nok.

«Hvis ektemannen min hadde delt ting om meg så ofte, ville jeg blitt mistenksom», skriver hun.

FERDIG: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

Tatoverte kjæresten

Det er imidlertid ikke det eneste som har vekket oppsikt fra parets sosiale medier de siste dagene. Onsdag delte nemlig også Kourtney et bilde på Instagram.

«Jeg tatoverer», skrev hun, til et bilde av seg selv som holder en tatoveringspenn over Travis' arm. Resultatet ble «I love you», oversatt til «Jeg elsker deg».

Det hele har resultert i blandede reaksjoner, der noen ønsker at de gifter seg, mens andre er mer skeptisk.

«Ikke for å være slem, men hva er det du gjør med livet ditt», spør en.

«Går du gjennom en fase?», undrer en annen.

- Ikke Pornhub

Travis og Kourtney har nemlig vært svært vulgære, spesielt på Instagram. Det er noe som flere ganger tidligere har fått folk til å heve øyenbrynene.

I anledning Poosh-eierens bursdag i april, delte Travis nemlig en video som viste Kourtney suge på fingeren hans.

«Dette er Instagram, ikke Pornhub», smalt det da fra en fan i kommentarfeltet.

Kourtney delte også nylig et bilde på Instagram, som viste henne ligge på magen med det som angivelig er Travis' hånd som berører rumpa hennes. Til bildet skrev hun: «Ser film, men det blir lite film i kveld».

Det hele fikk fansen til å tro at bildet slettes ikke var ment for hennes svært offentlige Instagram-konto, og tok dermed bekymret til kommentarfeltet for å gjøre henne oppmerksom på det hele.

Bildet ble derimot aldri fjernet.

LES OGSÅ: Åpenhjertig: - Ikke lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer