Angelina Jolie og Brad Pitt:

- De er blitt enige

Etter nesten to vanskelige år med skilsmisse, skal Angelina Jolie og Brad Pitt omsider ha blitt enige om barna.

ER ENIGE: Etter knappe to år med et skilsmissemareritt, skal Brad Pitt og Angelina Jolie nå ha blitt enige om fordelingen når det gjelder deres seks barn. Foto: NTB Scanpix
ER ENIGE: Etter knappe to år med et skilsmissemareritt, skal Brad Pitt og Angelina Jolie nå ha blitt enige om fordelingen når det gjelder deres seks barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har Brad Pitt (54) og Angelina Jolies (43) høylytte skilsmisse skapt en rekke overskrifter i internasjonal presse.

Helt siden det for snart to år siden ble kjent at Hollywood-paret skulle skilles, har det vært så godt som krig mellom dem når det gjelder omsorgen for deres seks barn, Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Til tross for at det har stormet mellom dem og at Angelina nylig var rasende på Brad med tanke på barna, skal de nå, omsider, ha kommet til en enighet når det gjelder en midlertidig omsorgsfordeling.

- Begge ble enige

Ifølge ET Online skal en kilde nær paret ha avslørt at de er enige om fordelingen, men at det foreløpig ikke er kjent hva avtalen innebærer.

- Den midlertidige avtalen ble begge parter enige om, etter at det ble anbefalt av deres omsorgsrådgiver, sier kilden.

- Det var ikke lenger nødvendig med en høring, fortsetter kilden til nettstedet.

Videre forklarer kilden at Angelina nyter de siste dagene med barna før skolen begynner igjen, og påpeker at 43-åringen hjelper til med å fikse båndet mellom barna og Brad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer