Angelina Jolie og Brad Pitt:

- De er blitt enige

Etter nesten to vanskelige år med skilsmisse, skal Angelina Jolie og Brad Pitt omsider ha blitt enige om barna.

ER ENIGE: Etter knappe to år med et skilsmissemareritt, skal Brad Pitt og Angelina Jolie nå ha blitt enige om fordelingen når det gjelder deres seks barn. Foto: NTB Scanpix
ER ENIGE: Etter knappe to år med et skilsmissemareritt, skal Brad Pitt og Angelina Jolie nå ha blitt enige om fordelingen når det gjelder deres seks barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har Brad Pitt (54) og Angelina Jolies (43) høylytte skilsmisse skapt en rekke overskrifter i internasjonal presse.

Helt siden det for snart to år siden ble kjent at Hollywood-paret skulle skilles, har det vært så godt som krig mellom dem når det gjelder omsorgen for deres seks barn, Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Til tross for at det har stormet mellom dem og at Angelina nylig var rasende på Brad med tanke på barna, skal de nå, omsider, ha kommet til en enighet når det gjelder en midlertidig omsorgsfordeling.

STORFAMILIE: Brad og Angelina fikk seks barn sammen. Her med fem av dem før skilsmissemarerittet. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Brad og Angelina fikk seks barn sammen. Her med fem av dem før skilsmissemarerittet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Begge ble enige

Ifølge ET Online skal en kilde nær paret ha avslørt at de er enige om fordelingen, men at det foreløpig ikke er kjent hva avtalen innebærer.

- Den midlertidige avtalen ble begge parter enige om, etter at det ble anbefalt av deres omsorgsrådgiver, sier kilden.

- Det var ikke lenger nødvendig med en høring, fortsetter kilden til nettstedet.

Videre forklarer kilden at Angelina nyter de siste dagene med barna før skolen begynner igjen, og påpeker at 43-åringen hjelper til med å fikse båndet mellom barna og Brad.

En anne kilde nær paret sier til nettstedet at den midlertidige avtalen mellom Brad og Angelina skal ha vært på plass i lengre tid, men at en permanent omsorgsenighet ikke er bestemt ennå. Likevel prøver det tidligere ekteparet å samarbeide godt for barnas vegne.

Saken fortsetter nedenfor.

DIREKTE: NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og Angelina Jolie, spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, holder felles pressekonferanse for å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre seksualisert vold mot kvinner i konfliktområder. Video: NTB Scanpix Vis mer

Barnebidrag

Neste måned er det to år siden sjokknyheten kom om at stjerneparet skulle skilles, og senest tidligere denne måneden skapte duoen overskrifter rundt skilsmisseprosessen.

I det siste har saken blusset opp igjen, etter at Jolie skal ha anklaget Pitt for å ikke ha betalt barnebidrag, noe han selv mener ikke stemmer.

I juni kom det frem at Angelina Jolie sto i fare for å miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lot Brad tilbringe mer tid sammen med dem.

I rettspapirer nettstedet The Blast fikk tilgang på, ble det kjent at det retten mente at det er skadelig for barna ikke å ha et forhold til faren sin.

Dommeren ba blant annet Angelina om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger, for at barna skulle bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling, etter en hendelse om bord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen ble renvasket.

Retten laget derfor en plan over hvor mye de seks barna skulle se sin far i løpet av sommeren, og Angelina ble også nektet å overvåke tekstmeldinger som blir sendt mellom barna og Brad.

LES OGSÅ: - Hun er «fake»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer