- De er bitre uvenner

"Sex og singelliv"-stjernen rømte fra premieren i raseri.

IKKE ROSENRØDT: På lerrettet er Kim Cattrall (51) og Sarah Jessica Parker (43) gode venner, i virkeligheten bitre fiender.  Foto: All Over Press
IKKE ROSENRØDT: På lerrettet er Kim Cattrall (51) og Sarah Jessica Parker (43) gode venner, i virkeligheten bitre fiender. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden innspillingen av de siste sesongene har ryktene fortalt at Sex og Singelliv-stjernene Sarah Jessica Parker (43) og Kim Cattrall (51) er bitre uvenner.

Men nå som filmen er over bryr Cattrall seg knapt om å skjule det.

På verdenspremieren til Sex og Singelliv-filmen smilte firkløvert profesjonelt til kameraene. 

Se bilder fra premieren lenger ned

Men så snart opptredenen på den røde løper var ferdig og filmen hadde begynt stakk Cattrall avgårde ut bakdøra.

Hun og hennes medsammensvorne Mario Cantone, som spiller bryllupsplanleggeren Anthony i serien, stakk sammen på en privat middag.

Så mens de andre hovedrolleinnehaverne kastet glans over en gigantisk premierefest i London, glimret altså Cattrall med sitt fravær.

Da Daily Mail konfrontrerte filmens PR-folk, forsøkte de først å nekte for at hun hadde gått.

Men pipa fikk fort en annen lyd da det kom for lyset at det fantes mange paparazzi-bilder som viser Cattrall forlate restauranten med Cantone.

- Grunnen til at Samantha og Mario ikke så filmen, var at de hadde lovet familie at de skulle se filmen for første gang sammen på premieren i New York, fortalte PR-konsulent Ruth Dallatt.

Men dette var ikke den eneste gangen "Samantha" unngikk "Carrie" under premiereturen.

Da hun ankom hotellet deres i London, Claridge's, ba hun om å bli kjørt til inngangen for de ansatte, da hun hørte at Sarah var like ved.

Krangelen mellom de to skal ha oppstått for flere år siden, da serien ble en seersuksess og både Carries rolle og lønning ble forstørret. Cattrall krevde lignende lønn, noe som startet spliden, og rivaliseringen dem imellom lekket ut til pressen.

- Tilslutt var det så ille at de knapt klarte å være høflige mot hverandre, sier en kilde til Daily Mail.
Cattrall var også den siste av de fire til å bli overbevist om å spille inn filmen. En avtale om bedre lønn enn Kristin Davis og Cynthia Nixon fikk henne til slutt til å takke ja.  
I løpet av innspillingen røk de i tottene på hverandre igjen, visstnok allerede på reunion-festen på den trendy restauranten Butter.

Det er uvisst hvordan levenet begynte, men ifølge Daily Mail stormet Cattrall ut etter å ha først sagt noen skarpe ord til sine kollegaer.
Dermed ser ikke alt ut til å være som det skal i "Sex- og singelliv"-paradiset...

LES OGSÅ: Alle pratet om hendene hennes

Se video fra premieren her:[obj:media:6404]Se bilder fra premieren nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer