<strong>TOPPER LISTENE:</strong> Mens Law & Order-stjernen Mariska Hargitay topper dramalisten, er det Ashton Kutcher i Two and a half men som tjener mest blant komedieskuespillerne. Foto: All Over Press
TOPPER LISTENE: Mens Law & Order-stjernen Mariska Hargitay topper dramalisten, er det Ashton Kutcher i Two and a half men som tjener mest blant komedieskuespillerne. Foto: All Over Press Vis mer

De er best betalt på TV

Tjener enorme summer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I år som i fjor troner «Two and a half men»-stjernen Ashton Kutcher på toppen av listen over de best betalte TV-stjernene. Det skriver nettstedet Contactmusic.com.

<strong>ÉN, TO, TRE:</strong> Ellen DeGeneres tjener 123 millioner kroner i året på TV-showet sitt. Her har hun besøk av Ylvis-gutta. Foto: All Over Press
ÉN, TO, TRE: Ellen DeGeneres tjener 123 millioner kroner i året på TV-showet sitt. Her har hun besøk av Ylvis-gutta. Foto: All Over Press Vis mer

Kutcher får ifølge nettstedet omkring 4,6 millioner kroner per episode han er med i. Det er 600.000 kroner mer enn kollega Jon Cryer, som hanker inn 4 millioner per episode.

I dramakategorien er det «Law & Order»-stjernen Mariska Hargitay som tjener best. Hun får omkring 2,4 millioner kroner per episode av serien.

Det er omtrent det samme som Simon Baker tjener på sin innsats i «The Mentalist».

På listen over reality-stjernen finner vi «America's Got Talent»-dommer Howard Stern på en delt førsteplass sammen med «American Idol»-programleder Ryan Seacrest.

Begge to tjener svimlende 92 millioner kroner på én sesong av seriene.

Men en som kan ha et enda bredere smil på vei til banken, er Ellen DeGeneres, som troner på toppen i «daytime TV»-kategorien. Hun har en årslønn på rundt 123 millioner kroner for sitt arbeid med TV-showet «Ellen».

LES OGSÅ: Best betalt på TV i 2013

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer