Kylie Jenner:

- De er bekymret over pengebruken hennes

Kardashian-søstrene skal være urolige for sminkemogulen.

BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kylie Jenner (22) har tjent seg styrtrik på sitt eget kosmetikkmerke Kylie Cosmetics som hun lanserte i 2015. I 2019 kåret Forbes henne til verdens yngste «self made» dollarmilliardær, og ifølge Harper's Bazaar beholdt hun tittelen denne våren.

Men fredag kom Forbes plutselig med en kontrabeskjed og beskyldninger om at Jenner har forfalsket en rekke skattedokumenter og selvangivelser - slik at det skulle se ut som at hun var milliardær.

Fjernet milliardærstatusen

I Forbes-saken «Kylie Jenners nett av løgner» redegjør de for bakgrunnen for anklagene. De mener blant annet at sminkemogulen skal ha fabrikkert inntektstallene i selskapet Kylie Cosmetics - for å se rikere ut enn det hun egentlig er.

Og slik magasinet ser det, er det mer realistisk at 22-åringen har en personlig formue på litt under 900 millioner dollar. Som et resultat av dette trakk Forbes kåringen av Kylie som verdens yngste dollarmilliardær, og fjernet milliardærstatusen hennes.

Dette slo «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen selv hardt tilbake på.

- Hva er det jeg våkner opp til? Jeg trodde dette var et anerkjent nettsted. Alt jeg ser, er en rekke unøyaktige utsagn og ubeviste antakelser. Jeg har aldri bedt om noen tittel eller prøvd å lyve meg dit, ALDRI. Ferdig, raste Jenner på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer