Kylie Jenner:

- De er bekymret over pengebruken hennes

Kardashian-søstrene skal være urolige for sminkemogulen.

BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kylie Jenner (22) har tjent seg styrtrik på sitt eget kosmetikkmerke Kylie Cosmetics som hun lanserte i 2015. I 2019 kåret Forbes henne til verdens yngste «self made» dollarmilliardær, og ifølge Harper's Bazaar beholdt hun tittelen denne våren.

Men fredag kom Forbes plutselig med en kontrabeskjed og beskyldninger om at Jenner har forfalsket en rekke skattedokumenter og selvangivelser - slik at det skulle se ut som at hun var milliardær.

Fjernet milliardærstatusen

I Forbes-saken «Kylie Jenners nett av løgner» redegjør de for bakgrunnen for anklagene. De mener blant annet at sminkemogulen skal ha fabrikkert inntektstallene i selskapet Kylie Cosmetics - for å se rikere ut enn det hun egentlig er.

SUKSESS: Kylie Jenner har helt siden 2015 tjent seg søkkrik på sminkeprodukter. Det hele startet med leppeprodukter som de hun viste frem her i 2018. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Kylie Jenner har helt siden 2015 tjent seg søkkrik på sminkeprodukter. Det hele startet med leppeprodukter som de hun viste frem her i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og slik magasinet ser det, er det mer realistisk at 22-åringen har en personlig formue på litt under 900 millioner dollar. Som et resultat av dette trakk Forbes kåringen av Kylie som verdens yngste dollarmilliardær, og fjernet milliardærstatusen hennes.

Se dette innlegget på Instagram

girls night

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Dette slo «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen selv hardt tilbake på.

- Hva er det jeg våkner opp til? Jeg trodde dette var et anerkjent nettsted. Alt jeg ser, er en rekke unøyaktige utsagn og ubeviste antakelser. Jeg har aldri bedt om noen tittel eller prøvd å lyve meg dit, ALDRI. Ferdig, raste Jenner på Twitter.

I etterkant har representanter for Kylie og moren hennes, Kris Jenner (64), dessuten sendt et brev til Forbes der de blant annet benekter at Kylie har løyet, samt at skattemeldingene de har sendt Forbes inneholder falske tall.

Kylie Jenners «Forbes-drama» har uansett skapt overskrifter internasjonalt, og nå hevder Page Six at de kjenner til hvordan Jenner kan ha «sløst bort» milliardærstatusen sin.

Ekstravagant livsstil

Nettstedet tror nemlig ettbarnsmoren har brukt mer enn 100 millioner dollar på et digert privatfly og en rekke enorme eiendommer like før coronapandemien brøt ut.

- Hun brukte mellom 50 og 70 millioner dollar på et Global Express jetfly som hun fikk til å passe inn i temaet til datteren Stormis bursdag i februar, forteller en kilde til Page Six.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Den elleville toårsdagen hadde temaet «Stormi's World», som henspilte på Travis Scotts (27) «Astroworld»-album. På albumets cover ser man en stor, gyllen figur, formet som Scotts hode. Kylie bestemte seg altså for å pynte til bursdagen ved å bruke figurer av datterens hode på samme måte, og dekorere blant annet bursdagskake, inngangspartier, puter og klestrykk med lille Stormis fjes.

PUNGET UT: Kylie Jenners datter Stormi fylte to år den 1. februar. Det gikk ikke forbi i stillhet. Mamma Kylie bestemte seg for å arrangere det som må være tidenes villeste barnebursdag. Foto: NTB Scanpix / Instagram
PUNGET UT: Kylie Jenners datter Stormi fylte to år den 1. februar. Det gikk ikke forbi i stillhet. Mamma Kylie bestemte seg for å arrangere det som må være tidenes villeste barnebursdag. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

I tillegg var bursdagsfesten bygd opp som en fornøyelsespark med berg-og dalbane, hoppeslott og egne områder med blant annet Disneys Frozen World. Med andre ord et eventyrsted å være for barn, og langt fra billig for lommeboka.

Videre skriver Page Six at Kylie også kjøpte en eiendom i Holmby Hills i California til 36,5 millioner dollar i april, og en ledig tomt ved siden av sitt nåværende hjem i Hidden Hills til 15 millioner dollar. Her skal hun ha leid inn kjendisarkitekten Richard Landry for å få bygget et nytt hus.

I tillegg skal hun ha kjøpt en tomt på eksklusive Madison Club i Palm Springs til 3,25 millioner dollar, som er nabotomten til hvor moren Kris Jenner (64) har et hjem. Her har hun også leid inn en annen arkitekt for å få bygget et helt nytt hus.

View this post on Instagram

business meetings.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Gavmild

Men sminkemogulen bruker ikke bare penger på seg selv. Hun er også kjent for å være sjenerøs og har overøst familie og venner med svindyre gaver. Moren skal blant annet ha fått en diamantbelagt Birkin-veske fra Hermés, mens hun også har donert store beløp til veldedige kvinneorganisasjoner, til skogbrannene som herjet i Australia og for å bidra under coronapandemien.

22-åringens økonomi skal være et hett samtaleemne blant søstrene hennes Kourtney (41), Kim (39), Khloé (35) og Kendall (24).

- Kylies søstre er bekymret over pengebruken hennes. Ja, hun har mye penger, men det virker ikke som om hun forstår hvor lett det er å bruke alt, hevder en kilde til Page Six, og legger til:

- Hun har sannsynligvis brukt over 130 millioner det siste året.

Kylie Jenner har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Scott flørter alltid med Kourtney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer