Kylie Jenner:

- De er bekymret over pengebruken hennes

Kardashian-søstrene skal være urolige for sminkemogulen.

BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Hele Kardashian/Jenner-klanen har mer penger enn vi vanlige dødelige kan drømme om. Men nå skal Kim Kardashian og de andre søstrene være bekymret over lillesøster Kylie Jenners økonomi. Her er Kim og Kylie sammen på fest etter Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kylie Jenner (22) har tjent seg styrtrik på sitt eget kosmetikkmerke Kylie Cosmetics som hun lanserte i 2015. I 2019 kåret Forbes henne til verdens yngste «self made» dollarmilliardær, og ifølge Harper's Bazaar beholdt hun tittelen denne våren.

Men fredag kom Forbes plutselig med en kontrabeskjed og beskyldninger om at Jenner har forfalsket en rekke skattedokumenter og selvangivelser - slik at det skulle se ut som at hun var milliardær.

Fjernet milliardærstatusen

I Forbes-saken «Kylie Jenners nett av løgner» redegjør de for bakgrunnen for anklagene. De mener blant annet at sminkemogulen skal ha fabrikkert inntektstallene i selskapet Kylie Cosmetics - for å se rikere ut enn det hun egentlig er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer