<strong>BEKYMRET:</strong> Rande Gerber (57) og Cindy Crawford (54) skal være svært bekymret for sønnen Presley Gerber (20) etter at han tok en ansiktstatovering. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Rande Gerber (57) og Cindy Crawford (54) skal være svært bekymret for sønnen Presley Gerber (20) etter at han tok en ansiktstatovering. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Presley Gerber

- De er bekymret for sønnen sin

Cindy Crawford og Rande Gerber er ikke begeistret for sønnens ansiktstatovering.

Publisert
Sist oppdatert

Nylig delte kjendissønnen Presley Walker Gerber (20) et innlegg på Instagram med bilde og video av sin nye ansiktstatovering under høyre øye - hvor det står #misunderstood, noe som vekket stor oppsikt blant følgerne hans.

Kjendistatovøren Jonathan Valena var den som utførte tatoveringen, og han publiserte flere bilder av 20-åringen på sin Instagram-profil.

- Beklager mamma, skriver tatovøren under et bilde der han og Presley poserer sammen.

View this post on Instagram

Sorry mom

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

View this post on Instagram

Thanks homie 😈 @jonboytattoo

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

I ettertid strømmet det inn med kommentarer, og flere av følgerne lurer på hva moren hans, modellikonet Cindy Crawford (54), mener om sønnens ferske tatovering.

Nå forteller kilder til E! News at foreldrene visstnok skal være bekymret for Presley.

- Definitivt bekymret

Ifølge underholdningsnettstedet skal visstnok Rande Gerber (57) og Cindy Crawford ha vært bekymret for Presley helt siden han kjørte i påvirket tilstand i fjor.

- De er definitivt bekymret, og vil sørge for at han har det bra, uttaler kilden.

Ifølge kilden har 20-åringen vært i behandling tidligere, men foreldrene ønsker nå at han skal få mer seriøs behandling.

- De vil sørge for at han har en bra mental helse, og holder et godt øye med ham, legger kilden til.

Det er imidlertid ikke bare foreldrene som viser sin bekymring. Ifølge nettstedet skal også lillesøster Kaia Gerber (18) ha vært der for broren, men hun skal ha opplevd vanskeligheter med å komme inn på ham.

- Ting har vært veldig anspent i familien, tilføyer kilden.

Ifølge E!News avslørte Presley i en Instagram-video at valget falt på akkurat den tatoveringen fordi han selv føler seg misforstått.

Han uttalte samtidig at han er uenig i alle de negative kommentarene rundt plasseringen av tatoveringen.

<strong>SØSKEN:</strong> Presley Gerber sammen med den to år yngre søsteren Kaia Gerber i New York. Foto: NTB Scanpix
SØSKEN: Presley Gerber sammen med den to år yngre søsteren Kaia Gerber i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Om jeg trodde at tatoveringen kom til å ødelegge ansiktet mitt eller at jeg ikke ville ha den, så ville jeg ikke gjort det, skal Presley ha sagt.

En kilde sier til Us Weekly at Presley Gerber er i opprør for tiden og ønsker å løsrive seg litt fra sin berømte familie.

- Han prøver å komme ut av skyggen av familien sin, og finne sin egen vei og skape sin egen identitet. Dessuten liker han oppmerksomheten han har fått for tatoveringen og sine nylige innlegg, selv om den er negativ, hevder kilden.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Turbulent forhold

Om Kaia Gerber er bekymret for storebroren sin, er det kanskje ikke så rart. Hennes tidligere flamme, komikeren Pete Davidson (26), ble nemlig lagt inn på et behandlingssenter tidligere i år.

- Han tar en pause for å jobbe med sin mentale helse, fortalte en kilde til E!News den gang.

I 2017 avslørte Pete at han er diagnostisert med borderline personlighetsforstyrrelse, og 26-åringen har også vært åpen om flere mentale sammenbrudd og sin bruk av marihuana, blant annet i podkasten «WTF With Marc Maron», ifølge People.

Et av symptomene på borderline personlighetsforstyrrelse er for øvrig en «tendens til å skape intense, men ustabile forhold til andre», ifølge Felleskatalogen.

Etter at Pete sjekket inn på behandlingssenteret, skal flørten mellom ham og Kaia ha ebbet ut. Kilder fortalte E! News at det hele gjorde modellen usikker på om hun ville fortsette forholdet med «Saturday Night Live»-stjernen.

- Det ser ut som at Pete og Kaia er over. Det ble veldig overveldende for henne. Pete har det med å være veldig intens overfor kjærestene sine. Kaia er bare 18 år og det ble for mye å takle, skal en kilde ha fortalt til E!News.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Ny tatoveringstrend?

Det er for øvrig ikke bare Presley Gerber som har valgt å tatovere seg i ansiktet. Også flere andre kjendiser har hoppet på trenden.

Blant disse er blant andre Post Malone (24), Amber Rose (36) og kjæresten hennes, Alexander Edwards.

Modellen Amber Rose bestemte seg for å tatovere barnas navn i pannen, som var delvis inspirert av NBA-legenden Kobe Bryants tragiske dødsfall, ifølge CNN.

Også kjæresten Alexander tok en matchende tatovering.

Den nybakte faren fikk fødselsdatoene til Ambers barn tatovert i pannen. Tatovøren Jacob Ramirez publiserte et bilde av tatoveringen, som viser tallene «10.10.19» og «2.21.13» med et lynsymbol imellom.

Post Malone har også vært kjent for sine kreative tatoveringer i ansiktet, og har ifølge CNN allerede rukket å tatt to nye tatoveringer i ansiktet på nyåret.

Tatovøren Zachary Lowhorn la ut et Instagram-bilde som viste frem den ene ferske tatoveringen, som forestiller en hammer på rapperens kinn.

LES OGSÅ: Arrestert for vold på valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer