De er årets verste skuespillere

Will og Jaden Smith tok «storeslem» da The Razzies kåret de verste skuespillerne i 2013.

FADESE: Will Smith og Jaden Smith får virkelig gjennomgå av the Golden Raspberry Awards Foundation for sin innsats i «After Earth» der de spiller mot hverandre. Her er far og sønn avbildet på filmens premiere i New York i mai 2013. Foto: Stella Pictures
FADESE: Will Smith og Jaden Smith får virkelig gjennomgå av the Golden Raspberry Awards Foundation for sin innsats i «After Earth» der de spiller mot hverandre. Her er far og sønn avbildet på filmens premiere i New York i mai 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid deles de prestisjefylte Oscar-statuettene ut i Hollywood, men kvelden før gikk en mindre ærefull prisutdeling av stabelen.

«The Razzies», som årlig blir delt ut av the Golden Rasperry Award Foundation, er nettopp et motstykke til Oscar-utdelingen, og er således blant filmstjernenes mer fryktede priser.

Og da de verste filmene og skuespillerne i 2013 skulle kåres, var det to stjerner som - uheldigvis - utmerket seg.

Will Smith (45) og sønnen Jaden (15) vant prisene for henholdsvis årets verste mannlige birolle og årets verste mannlige hovedrolle for innsatsen i filmen «After Earth». Og om dét ikke var ille nok, vant de dessuten pris for verste samarbeid.

De tre «Razzie»-prisene er kanskje litt ekstra sure å svelge for pappa Will, siden det er han selv som er hjernen bak historien i filmen.

Her er resten av de «heldige» vinnerne:

Verste film: «Movie 43»

Verste kvinnelige hovedrolle: Tyler Perry (utkledd som kvinne) i «A Madea Christmas»

Verste kvinnelige birolle: Kim Kardashian i «Temptation: Confessions of a Marriage Counselor»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer