- De er aldri sammen lenger

Venner av Ellen DeGeneres og Portia de Rossi frykter skilsmisse for stjerneparet.

<strong>SKILSMISSERYKTER:</strong> Etter seks år som gift, ser det ut som det er trøbbel på hjemmebane for superparet.  Foto: NTBScanpix
SKILSMISSERYKTER: Etter seks år som gift, ser det ut som det er trøbbel på hjemmebane for superparet. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres (57) giftet seg for seks år siden med den vakre «Ally McBeal»-stjernen Portia de Rossi (42).

Det er ikke første gang bruddrykter forfølger stjerneparet, men ifølge nettsiden Radaronline virker det som ryktene nå blir et faktum.

Nettsiden har nemlig funnet ut at ekteparet tilbringer mye tid borte fra hverandre, etter de flere ganger har observert at talkshow-vertinnen stadig forlater deres hjem i Hollywood for å overnatte i parets andre leilighet i Los Angeles - helt uten kona.

- Ellen og Portia går gjennom en vanskelig periode. De er aldri sammen lenger, sier en venn av paret til nettsiden.

- Det er tydelig at noe er galt, for de har gått fra å være helt oppslukt av hverandre til at de aldri ser hverandre, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet

<strong>LANGTIDSKJÆRESTER:</strong> Paret ble sammen i 2004, men giftet seg først fire år etter på grunn av forbudet mot homofilt ekteskap i California.  Foto: NTBScanpix
LANGTIDSKJÆRESTER: Paret ble sammen i 2004, men giftet seg først fire år etter på grunn av forbudet mot homofilt ekteskap i California. Foto: NTBScanpix Vis mer

Milliardoppgjør

Det var senest i fjor ryktene svirret for fullt om at paret skulle gå hver til sitt, etter Portia ble observert uten gifteringen.

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden, sa hun den gang til bladet People.

Dersom paret velger å gå fra hverandre, kan de vente seg et oppgjør på over én milliard kroner.

- Hun skal visst kreve over én milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne - jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, har Ellen tidligere fleipet til People.

LES OGSÅ: Bruce Jenner har fått silikonpupper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer