BARE VENNER: Britney og agenten Jason er 100 prosent ikke kjærester, sier venner av popstjernen. Dette bildet er tatt våren 2008. Foto: All Over
BARE VENNER: Britney og agenten Jason er 100 prosent ikke kjærester, sier venner av popstjernen. Dette bildet er tatt våren 2008. Foto: All OverVis mer

- De er absolutt ikke kjærester

Venner benekter romanse mellom Britney og agenten.

SEHER.NO: Britney Spears' (26) venner har slått tilbake mot ryktene om at hun har et forhold til sin agent gjennom flere år.

- Det er ingen romantikk mellom dem, insisterer vennnene.

Det satte i gang en bølge av rykter da Britney og agenten Jason Trawick (37) nøt et romantisk måltid i en liten pause i Circus-turneen.

Det ble spekulert i om de to hadde blitt et par etter å ha jobbet sammen i fire år. Men det blir nå hardnakket benektet av kilder i miljøet.

- De er absolutt, 100 prosent ikke kjærester. Han er kun agenten hennes. De har aldri vært på date. Han har vært agenten hennes i fire år og de er nære venner. Jason fulgte Britney på tre av konsertstedene - fordi det er det agenter gjør, de støtter klientene sine.

- Alle skriveriene om at de er sammen er fullstendig oppspinn, sier en kilde til UsWeekly.com.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Britneys største scenetabbe

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.