Kendall Jenner og Devin Booker:

- De er 100 % sammen igjen

Bruddet mellom stjerneparet skal ha vært kortvarig.

BEKREFTER FORHOLDET? Kendall Jenner delte tirsdag et bilde av seg selv og Devin Booker sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
BEKREFTER FORHOLDET? Kendall Jenner delte tirsdag et bilde av seg selv og Devin Booker sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni kom nyheten om at det var over mellom Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25). Det meldte flere internasjonale medier, deriblant Entertainment Tonight og E! News.

Duoen hadde vært sammen i rundt to år, men holdt en svært lav profil sammen i media.

- Kendall og Devin har hatt det vanskelig og det har vært slutt i omtrent en og en halv uke, hevdet en kilde til E! News.

«The Kardashians»-stjernen skal ifølge nettstedet ha bedt kjæresten om litt tid fra hverandre, men de skal likevel ha hatt kontakt fordi de bryr seg om hverandre.

-VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Begge to håper at de kan få det til å fungere, men enn så lenge så er det slutt mellom dem, understreket kilden.

Delte bilde sammen

Nå kan det se ut til at paret allerede har funnet tilbake til hverandre igjen.

- Kendall og Devin er 100 % sammen igjen. De tilbrakte litt tid hver for seg, men er på en bra plass og de er veldig lykkelige, forteller en venn nær paret til Us Weekly.

Samtidig ser supermodellen ut til å bekrefte forholdet selv også. På Instgrams historiefunksjon har hun nemlig postet et bilde hvor hun sitter på fanget til atleten mens hun koser seg med en øl.

BEKREFTER: Jenner postet dette bildet av seg selv og Booker. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kendall Jenner
BEKREFTER: Jenner postet dette bildet av seg selv og Booker. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kendall Jenner Vis mer

Nettstedet skriver videre at nyheten ikke kommer overraskende på fansen. Stjerneparet har nemlig blitt observert sammen flere ganger etter bruddet. De tilbragte blant annet 4. juli-helgen, som er USAs nasjonaldag, sammen i the Hamptons i New York.

- De verken kysset eller holdt hender, men de så begge ut til å være i godt humør, fortalte et øyevitne, som så dem sammen utenfor en butikk, til Us Weekly den gang.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

Dette er ikke første gang Jenner har hintet om en gjenforening med eksen. Søndag delte hun nemlig en video på Instagrams historiefunksjon hvor Booker kaster en øks, og hvor de koser seg sammen med et utendørs eventyr, skriver nettstedet og legger til at basketball-spilleren også delte det samme innlegget på sin profil.

- De tilbringer masse tid sammen og gleder seg til hva fremtiden bringer for dem som et par, sier kilden til Us Weekly.

LES OGSÅ: - Det får frem en tåre i øyet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer