Kendall Jenner og Devin Booker:

- De er 100 % sammen igjen

Bruddet mellom stjerneparet skal ha vært kortvarig.

BEKREFTER FORHOLDET? Kendall Jenner delte tirsdag et bilde av seg selv og Devin Booker sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
BEKREFTER FORHOLDET? Kendall Jenner delte tirsdag et bilde av seg selv og Devin Booker sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni kom nyheten om at det var over mellom Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25). Det meldte flere internasjonale medier, deriblant Entertainment Tonight og E! News.

Duoen hadde vært sammen i rundt to år, men holdt en svært lav profil sammen i media.

- Kendall og Devin har hatt det vanskelig og det har vært slutt i omtrent en og en halv uke, hevdet en kilde til E! News.

«The Kardashians»-stjernen skal ifølge nettstedet ha bedt kjæresten om litt tid fra hverandre, men de skal likevel ha hatt kontakt fordi de bryr seg om hverandre.

- Begge to håper at de kan få det til å fungere, men enn så lenge så er det slutt mellom dem, understreket kilden.

Delte bilde sammen

Nå kan det se ut til at paret allerede har funnet tilbake til hverandre igjen.

- Kendall og Devin er 100 % sammen igjen. De tilbrakte litt tid hver for seg, men er på en bra plass og de er veldig lykkelige, forteller en venn nær paret til Us Weekly.

Samtidig ser supermodellen ut til å bekrefte forholdet selv også. På Instgrams historiefunksjon har hun nemlig postet et bilde hvor hun sitter på fanget til atleten mens hun koser seg med en øl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.