- De elsket å se meg spy

Den britiske skjønnheten Kate Winslet vekket både begeistring og avsky.

TIL Å SPY AV: Skuespiller Kate Winslet gav barna sine noe å le av da hun tok dem med på filmsettet til «Carnage» - nemlig en proskejtil-spyende mor! Her er skjønnheten avbildet under filmestivalen i Venezia denne uken, der hennes nye film ble vist. Foto: Stella  Pictures
TIL Å SPY AV: Skuespiller Kate Winslet gav barna sine noe å le av da hun tok dem med på filmsettet til «Carnage» - nemlig en proskejtil-spyende mor! Her er skjønnheten avbildet under filmestivalen i Venezia denne uken, der hennes nye film ble vist. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Kate Winslet (35) er som oftest å se i seriøse filmer som «The Reader» og «Revolutionary Road».

Under innspillingen av dramakomedien «Carnage» fikk den klassiske skjønnheten imidlertid moret seg på barnsligere vis. I én scene klarer nemlig rollefiguren hennes Nancy Cowan å prosjektilspy utover en rekke sjeldne kunstbøker. Og stjernen sørget selvsagt for at barna Mia (10) og Joe (7) fikk med seg denne.

- Barna ble med på filmsettet den dagen spy-scenen skulle spilles inn. Jeg er så glad for at de var der, for de har ikke sluttet å snakke om det siden. Det var hysterisk morsomt, sier Winslet i et intervju ifølge FemaleFirst.

Men det var ikke alle som var like begeistret over skjønnhetens spy-prestasjoner. John C. Reilly og Jodie Foster, «Finding Neverland»-stjernens motspillere i den aktuelle scenen, fikk nemlig en mindre morsom oppgave.

- Mens Kate var den som fikk spy, så måtte Jodie og jeg tørke opp spyet etterpå. Så vår omgang med oppkastet var den ekleste, påpeker Reilly ifølge FemaleFirst.

Når den Roman Polanski-regisserte filmen får norgespremiere, er ennå ikke kjent. La oss derfor krysse fingrene for at Kate Winslets spy-talent faktisk blir å se på det store lerretet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Truer med å avlyse bryllupet