Harry Styles og Olivia Wilde:

- De elsker og støtter hverandre

Det ser ut til at romansen mellom de to stjernene går på skinner om dagen.

TURTELDUER: Romansen mellom Harry Styles og Olivia Wilde skal fortsatt være en dans på roser. Foto: Backgrid USA / NTB
TURTELDUER: Romansen mellom Harry Styles og Olivia Wilde skal fortsatt være en dans på roser. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I fjor kom nyheten om at stjerneparet Jason Sudeikis (45) og Olivia Wilde (37) hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt etter ni år som par. I etterkant fant Wilde tonen med One Direction-stjernen Harry Styles (27), og i februar skal duoen ha flyttet sammen.

Flere har spekulert på om bruddet mellom Sudeikis og Wilde kan ha noe med Styles å gjøre. I forkant av bruddnyheten ble det nemlig kjent at «Watermelon Sugar»-sangeren skulle spille i Wildes film, «Don't Worry Darling», der det skal ha oppstått hete følelser mellom dem.

BRØT FORLOVELSEN: I fjor ble det kjent at Jason Sudeikis og Olivia Wilde hadde besluttet å gå hver til sitt. Her avbildet i 2019. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / Shutterstock / NTB
BRØT FORLOVELSEN: I fjor ble det kjent at Jason Sudeikis og Olivia Wilde hadde besluttet å gå hver til sitt. Her avbildet i 2019. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / Shutterstock / NTB Vis mer

Hittil har ingen av dem avkreftet eller bekreftet at Styles har noe med bruddet å gjøre, men nå har det imidlertid kommet nye detaljer om forholdet mellom One Direction-stjernen og Wilde.

- Olivia og Harry har et stabilt forhold, de elsker og støtter hverandre, men de lar også hverandre være frie og jobbe på egen hånd, forteller en kilde til US Weekly.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Kunne ikke vært mer romantisk

Videre forklarer kilden at de to turtelduene snakker konstant når de ikke er sammen. Wilde har den siste tiden forberedt seg på dramaet «Babylon», mens Styles nylig ble ferdig med innspillingen av «My Policeman».

- Begge respekterer den andres arbeid og de vil aldri komme i veien for hverandre, legger kilden til.

ROMANTISK HELGETUR: For kort tid siden tilbrakte Harry Styles og Olivia Wilde en romantisk ferie i Italia sammen. Foto: Kevin Mazur / AFP / NTB
ROMANTISK HELGETUR: For kort tid siden tilbrakte Harry Styles og Olivia Wilde en romantisk ferie i Italia sammen. Foto: Kevin Mazur / AFP / NTB Vis mer

Selv om paret har vært fokusert på hvert sitt prosjekt tilbringer de tid med hverandre så fort de får mulighet. Etter at Styles var ferdig med filminnspillingen tidligere denne måneden tilbrakte duoen en avslappende og romantisk helg på en yacht i Monte Argentario i Italia.

- Det kunne ikke vært mer romantisk. Det har bare vært de to og livvaktene deres, fortalte en kilde nylig til US Weekly om parets helgetur.

PÅ INNSPILLING: Her er Harry Styles avbildet under innspillingen av «My Policeman». Foto: Splash News / NTB
PÅ INNSPILLING: Her er Harry Styles avbildet under innspillingen av «My Policeman». Foto: Splash News / NTB Vis mer

Styles skal nemlig ha ønsket å unne Wilde en ferie før hun måtte returnere til California.

- Wilde har støttet han ved å være hjemme hos ham i London mens han var på innspillingen av «My Policeman», så nå gleder de seg bare over denne tiden på ferie sammen før de skal være fra hverandre igjen, la kilden til.

Lettet på sløret om bruddet

Wilde og Styles har hatt et tett bånd siden de møttes på settet til «Don't Worry Darling» i september i fjor. Det var imidlertid først i januar i år at romanseryktene satte fart da duoen ble observert mens de leide hender i Styles' managers bryllup.

- Olivia og Harry klarte å holde forholdet sitt under radaren før det ble offentlig kjent. De var veldig forsiktige, selv om den lille gruppen som var på sett med dem hver dag til slutt fant ut av det.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Som nevnt ble romansen kjent kort tid etter Wildes brudd med Jason Sudeikis. Sistnevnte åpnet seg om bruddet for første gang tidligere denne måneden. I et intervju med GQ kunne det virke som at skuespilleren innrømmet at det ikke var han som var pådriveren for bruddet.

- Om ett år vil jeg ha en bedre forståelse om hvorfor, sa han om årsaken til hvorfor det ble slutt, ifølge People og la til:

- Og om to år vil jeg forstå det enda bedre, og enda bedre igjen om fem år.

LES OGSÅ: Takker eksforloveden: - Hun hadde rett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer