De elsker kroppene sine

Her er stjernene som rett og slett nekter å passe inn i Hollywoods syltynne verdensbilde. Og garantert ikke starter på diett 1. januar.

De elsker kroppene sine
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: CRISTINA AGUILERA (31) har fortalt Marie Claire at hun har det aldeles utmerket til tross for at hun har gått opp i vekt. 

– Jeg er blitt kritistert både for å ha vært for tynn og for å ha blitt større. Kritikken er en ulyd som jeg blokkerer ute helt automatisk, sier hun.

– Jeg elsker kroppen min. Kjæresten min elsker kroppen min. Sønnen min er frisk og glad, og det er alt som betyr noe for meg.

Sangerinnen, som ble stjerne allerede som barn da hun opptrådte fast på tv-showet The Mickey Mouse Club sammen med blant andre Britney Spears og Justin Timberlake,  legger til at  det selvsagt er enkelte kroppsdeler hun foretrekker fremfor andre.

– Vi har alle vårt, sier hun og legger til at hun aldri veier seg, men at det for henne handler om hvordan hun føler seg i klærne sine.

LADY GAGA (26) har uttrykt stor frustrasjon over kritikken mot at vekten hennes har økt. I et intervju  trekker hun fram sangkollega Adele, og spør hvordan det kan ha seg at kroppen hennes blir hyllet og ikke kritisert, mens hun selv må tåle stygge kommentarer om vekta.

- Da jeg hørte at dette med vekta mi var på nyhetene, der de ellers snakket om kriger, den økonomiske krisen og det amerikanske presidentvalget tenkte jeg bare at dette er helt jævla latterlig. Hva slags signaler sender dette til unge jenter som sitter der hjemme og ser på? Jeg tenkte, jeg driter i om de synes jeg er feit. Helt ærlig har jeg lagt på meg over ti kilo. Men Adele er større enn meg, og det er ingen som sier noe om det, sier selveste monstermammaen, som riktignok hyller Adele i neste åndedrag.

- Hun er så vidunderlig, og jeg tenker at jeg virkelig har noe å lære av selvtilliten hennes. Hun har lagt lista veldig høyt for veldig mange kvinner. Jeg trenger selv å være en selvsikker kvinner og gjøre det jeg kan for å være et godt forbilde for unge, avslutter Lady Gaga og bedyrer at hun er lei av å ligge i konstant krig med sin egen kropp, og at hun derfor lagt slankingen på hylla for godt.

KIM KARDASHIAN (32)
har uten tvil stjernehimmelens aller mest omdiskuterte rumpe. Realitystjernens formfulle bakende er avbildet millioner av ganger, og det er blitt hyppig spekulert i om Kim faktisk har operert seg for å se sånn ut.

- I dag ser du sykelige tynne modeller overalt, men det er ikke noe ideal for meg. Det er rett og slett ikke realistisk. Jeg har ikke fyrstikkropp, og det må jeg bare akseptere. Jeg er stolt av kroppen min og hvis du bærer dine former med stolthet vil du se sexy ut uansett.

Kim sier at hun spiser hamburgere og unner seg søtsaker, men at både hun og søstrene hennes trener mye og hardt for å holde seg sunne likevel. Det neste året blir nok ekstra spennende for Kim, for rett før nyttår avslørte kjæresten Kanye West at hun er gravid.

ADELE ( 24) blir, som Lady Gaga påpeker, stort sett hyllet for sin formfulle kropp. Hun liker den åpenbart selv også, og har blant annet snakket om kroppsidealer i magasinet Vogue.

– Jeg synes ikke syltynne jenter er attraktive. Vær heller glad og sunn. Jeg har aldri hatt noe problem med hvordan jeg ser ut, og jeg vil mye heller gå ut og spise lunsj med vennene mine enn å dra på et treningssenter, sier hun åpenhjertig.

Hun forklarer også at hun registrerer at slanking styrer mange menneskers liv, og at hun ikke vil ha det sånn.

– Min vekt har aldri vært en stor greie i min omgangskrets, jeg har nemlig aldri tilbragt tid med den fæle mennesketypen som er opptatt av den slags.

Men noen av Hollywoods tidligere stjerner har også latt formene forsvinne.

Kelly Ousbourne (28)  gikk ned over 20 kilo da hun endret kostholdet sitt totalt og begynte å trene. Nå sverger hun til en lavkaloridiett med høyt fokus på fiber og ulike typer naturlig supermat.

Jennifer Hudson (31) gikk ned nesten 30 kilo ved å følge kostholdsplanen til den amerikanske Grete Roede-varianten Weight Watchers. Hun passer fortsatt svært nøye på hver lille ting hun spiser og veier seg hver eneste morgen.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer