DELTE ROM: Andreas Håtveit delte rom i «Mesternes mester»-huset med Jan Åge Fjørtoft og Roy Johansen. Det ble en svært munter opplevelse. Foto: Roy Darvik
DELTE ROM: Andreas Håtveit delte rom i «Mesternes mester»-huset med Jan Åge Fjørtoft og Roy Johansen. Det ble en svært munter opplevelse. Foto: Roy Darvik Vis mer

- De dusja mer på en dag enn jeg gjør på en måned

Andreas Håtveit ble overrasket da han sjekket inn på gutterommet i «Mesternes mester»-huset.

SEOGHØR.NO: Skistjerne og ekstremsportutøver Andreas Håtveit (29) har blitt en populær deltager i årets utgave av NRK-serien «Mesternes mester», som ble spilt inn utenfor Monaco.

Under innspillingen delte han rom med ishockeytrener Roy Johansen og den tidligere fotballstjernen Jan Åge Fjørtoft.

Og at stemningen var svært spøkefull mellom de tre idrettsheltene er det liten tvil om.

Under en eksklusiv omvisning for Seoghør.nos lesere, har Jan Åge og Roy tidligere avslørt at de kalte rommet sitt for «bunkersen», fordi det var i en ombygd garasje.

- Her er skapet for lagring av olje og vinterdekk, og her må dere passe dere for her er det en smøregrav, sier de med et smil.

Se omvisningen i «Mesternes mester»-huset her!

- De andre dusjet hele tiden

Andreas Håtveit sier med et smil til Seoghør.no at han ble mest overrasket over de to romkameratenes baderomsvaner.

- Det var trivelig å bo på gutterom med dem. Jeg slokna jo fort og våkna seint, så det var ikke så mye som skjedde der.

- Men de dusja grådig ofte, de andre gutta der. Jeg tror det må være et eller annet med idretten de har drevet med, det var jo hele tida.

- De dusja mer på én dag enn jeg gjør på en måned.

KONGELIG SELSKAP: Fyrst Albert poserer med Thor Hushovd f.v.), Vibeke Skofterud, Anette Sagen, Anne Jahren, Bjørn Maaseide og Jan Åge Fjørtoft.  Foto: NRK
KONGELIG SELSKAP: Fyrst Albert poserer med Thor Hushovd f.v.), Vibeke Skofterud, Anette Sagen, Anne Jahren, Bjørn Maaseide og Jan Åge Fjørtoft. Foto: NRK Vis mer

Har aldri smakt alkohol

Håtveit fortalte tidligere i februar til VG at han aldri har smakt alkohol, blant annet fordi han har et nært forhold til folk med rusproblemer.

- Når jeg ikke gjorde som mange andre, gikk på sene fester og drakk alkohol, var jeg alltid klar for trening tidlig neste morgen. Det ga meg en fordel. Men jeg har også sett baksiden av rusmisbruk. Mine foreldre har hjulpet mange med rusproblemer, sier Håtveit til VG.

«Mesternes mester» sendes på NRK1 lørdag kl 19.55.

LES OGSÅ: - Hadde glemt at jeg skulle være med på «Mesternes mester»