- De dro på date med et mål

Blir dette Hollywoods nye stjernepar?

PÅ DATE: Kim Kardashian og John Mayer. Foto: STELLA PICTURES
PÅ DATE: Kim Kardashian og John Mayer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Rockestjernen John Mayer (33) har sperret øynene opp for reality-stjernen Kim Kardashian (29). Det melder avisen New York Post.

Mayer, som tidligere har vært sammen med stjerner som Jennifer Aniston og Jessica Simpson, tok Kardashian med ut på en en helaften.

Og begge to hadde et mål for daten.

- De hadde meg seg en hel del andre venner, men hele poenget med daten var å se om de passet sammen, sier en kilde til avisen.

Kardashian fyller torsdag denne uken 30 år. Hun har tidligere fortalt at hun ser seg om etter å møte sin kommende ektemann.

- Jeg er ikke egentlig den store date-typen. Jeg liker stabile forhold bedre, og det er derfor man ikke ser meg ute på byen så ofte. Jeg føler virkelig at den neste mannen i mitt liv, kommer til å bli min ektemann, sa stjernen ifølge Showbizspy.com.

Likevel har kjendisen uttalt at hun synes det er vanskelig å finne seg en mann som kan godta at livet hans blir brettet ut på Kardashians reality-show.

- Det er definitivt vanskelig å finne sitt livs kjærlighet på et realityshow. Hvordan kan jeg si til noen, «Hei, går det greit av du dater meg på showet mitt? Er det greit for deg å komme på TV?». Det er skikkelig vanskelig, sa hun til E! News.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er vanskelig å finne en kjæreste