UTSLITT: Kim Kardashian sliter ut sin to år gamle datter North med en overveldende aktivitetskalender hver dag. Familien frykter jenta ikke får nok hvile mellom slagene.  Foto: Broadimage
UTSLITT: Kim Kardashian sliter ut sin to år gamle datter North med en overveldende aktivitetskalender hver dag. Familien frykter jenta ikke får nok hvile mellom slagene. Foto: Broadimage Vis mer

- De driver North for hardt

Kim Kardashians familie skal være svært bekymret etter å ha sett programmet TV-stjernen har satt opp for sin to år gamle datter.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) og Kanye Wests (38) datter North (2) er ikke som andre barn på sin egen alder. Den lille jenta har vokst opp i rampelyset, og har fotografer etter seg hvor enn hun går.

Og mens andre 2-åringer leker bekymringsløst i barnehagen, har North en lang rekke aktiviteter hun skal gjennom hver eneste dag.

Origami, fekting, fransktimer, keramikk, ballett og musikk-opplæring er bare noe av det som står på 2-åringens timeplan.

Det har fått flere i parets nærmeste krets til å slå alarm.

- Foreldrene vil at hun skal prøve alt og tror North trenger konstant aktivitet. Det ser ikke ut til at de skjønner at små barn trenger hvile og hun får absolutt ikke nok av det, sier en kilde nær familien til nettsiden Radaronline.

PAPPAS GENI: Kanye West skal ha store forventninger til datteren, særlig har han tro på hennes musikalske evner.  Foto: Broadimage
PAPPAS GENI: Kanye West skal ha store forventninger til datteren, særlig har han tro på hennes musikalske evner. Foto: Broadimage Vis mer

Familien bekymret for North

Kim og Kanye har store forventninger til sin førstefødte, som fyller 3 år i juni. Nå frykter Kims mamma Kris Jenner og hennes søster Kourtney Kardashian at paret kjører datteren for hardt. Resultatet er at den vanligvis så søte og blide jenta er mye trøtt og irritert.

- Kourtney og Kris sier til Kim at det er nok av tid, så North kan gjøre dette senere. Hun trenger ikke å ta fransktimer og lytte til Vivaldi. Men Kim hører ikke etter, fortsetter kilden.

I SKIBAKKEN: Da familien nylig ferierte på Island var North i skibakken sammen med sin instruktør.  Foto: Xposure
I SKIBAKKEN: Da familien nylig ferierte på Island var North i skibakken sammen med sin instruktør. Foto: Xposure Vis mer

- De leser om Suri Cruise (red.anm: Tom Cruise’ datter) som danset på tåspissene som 3-åring, derfor spør de en ballett-lærer om North kan gjøre det samme.

Hevder datteren er spesielt begavet

Pappa West, som i flere sangtekster sammenligner seg med Jesus, og hevder at han er et geni, forventer selvsagt mye fra sine barn. Han hevder allerede at North er spesielt begavet.

- Kanye skryter av at hun allerede har lært seg mye klassisk musikk på xylofonen sin, mens andre barn bare ser på Sesam Stasjon.

North har en rekke private lærere, samt assistenter som passer på når foreldrene er opptatt. Kim skal også ha hendene fulle med Norths lillebror - fire måneder gamle Saint. I mars delte realitystjernen bilde av det lille sjarmtrollet, men har ellers skjermet den nyfødte fra rampelyset. Det gjenstår fortsatt å se om Saint West vil ha et like travelt skjema som søsteren North.

Kjendisparet har foreløpig ikke uttalt seg om de siste påstandene.

LÆRER MYE: Foreldrene ønsker å gi North mest mulig kunnskap på tross av hennes unge alder.  Foto: Broadimage
LÆRER MYE: Foreldrene ønsker å gi North mest mulig kunnskap på tross av hennes unge alder. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Ny Kardashian-baby på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer