DOPET SEG: Whitney Houston hadde et alvorlig dopproblem før hun døde i 2012. 
 Foto: NTB scanpix
DOPET SEG: Whitney Houston hadde et alvorlig dopproblem før hun døde i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De dopet seg sammen

Bobbi Kristinas svoger hevder at avdøde Whitney Houston pleide å dope seg sammen med datteren.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er snart fire måneder siden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (22), ble funnet bevisstløs i et badekar i sitt eget hjem.

Det var ektemannen Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonalet tok over.

Brown ble senere lagt i kunstig koma, og snart fire måneder etter er det visst fremdeles ingen fremgang.

Like etter den tragiske hendelsen kom det frem at hun hadde dop i blodet under ulykken, og at hun var avhengig av heroin og kokain.

Mor og datter dopet seg

Nå prater ektemannens bror, Jack Walker, ut om hvordan han opplevde parets store dopmisbruk.

-Jeg kunne prate med Nick på telefonen, og kunne høre Whitney i bakgrunnen spørre om dop. Det samme dopet de gikk på, sier han i et videointervju med Extra.

- De dopet seg sammen, fortsetter han.

Saken fortsetter under bildet

GIFT: Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg i januar 2014.  Foto: NTB scanpix
GIFT: Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg i januar 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har lenge blitt spekulert i om Bobbi Kristina begynte å dope seg på grunn av sorgen av å miste stjernemoren i 2012, men ifølge Walker startet det lenge før.

- Whitney godtok at de dopet seg i hjemmet hennes. Jeg likte aldri å være med dem, fordi jeg synes de ødela livene sine. Jeg har flere ganger bedt broren min om å roe ned, sier han.

Samme skjebne

Bobbi Kristina er datteren til den avdøde, legendariske sangeren Whitney Houston og Bobby Brown (46). Houston ble funnet på samme måte som datteren, bevisstløs og dopet i et badekar i 2012. Livet hennes sto ikke til å redde, og hun ble kun 48 år gammel.

I 2011 åpnet Bobbi Kristina sin far seg om sitt eget dopmisbruk, og innrømmet at han lenge var avhengig av heroin og kokain før han etter mange år skjerpet seg.

LES OGSÅ:- Jeg ser bedre ut nå enn da jeg var 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer