SAMMEN IGJEN?: Nå spekuleres det i om Justin Bieber og Selena Gomez har funnet tilbake til hverandre. Her fra en Katy Perry-konsert i Los Angeles i fjor sommer.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN?: Nå spekuleres det i om Justin Bieber og Selena Gomez har funnet tilbake til hverandre. Her fra en Katy Perry-konsert i Los Angeles i fjor sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

- De delte et kyss i Oslo

Hevder Bieber og Gomez møttes i Norge.

SEOGHØR.NO: Denne uken har Justin Bieber (19) satt Oslo på hodet med sin triple tilstedeværelse på Telenor Arena.

Midt oppi nyhetene om at «Belieberne» gikk amok utenfor hotellet hans», «Slik talker du Belieberne» og «Beiber spiste lunsj på McDonalds på Kløfta» kom nyheten om at ekskjæresten Selena Gomez (20) kommer til Oslo denne høsten.

Men det skulle vise seg å skje kjappere enn forventet.

For samtidig som Justin fremførte strofene «If I was your boyfriend, I'd never let you go I can take you places you ain't never been before» torsdag kveld, landet «Spring Breakers»-aktuelle Selena på Gardermoen.

Det vites foreløpig ikke hva hun faktisk gjorde i Oslo samtidig som ekskjæresten avholdt sin siste konsert, men ryktene vil ha det til at hun reiste jordkloden rundt for å vinne tilbake sin verdensberømte eks.

- De holdt hender, klemte og kysset hverandre. De så veldig forelsket ut - som om alle kranglene aldri hadde funnet sted. Det så definitivt ut som om de hadde funnet tilbake til hverandre, har en ikkenavngitt kilde opplyst til nettstedet People.

Selena har samarbeidet med den norske stjerneduoen Stargate på singelen «Come and Get it», men det er uvisst om dette er grunnen til at hun ankom Oslo denne uken.

Justin Bieber befinner seg nå i København, hvor han skal holde konsert på Park på Østerbro lørdag kveld. Om Selena svinger seg til «As Long As You Love Me» på VIP-avdelingen gjenstår å se...

Les alle våre Bieber-saker her!

LES OGSÅ: Jan Fredrik Karlsen ble anmeldt etter strippefest