Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid:

- De dater

Oscar-vinneren og supermodellen skal ha innledet en romanse.

NYTT PAR? Romanseryktene svirrer rundt Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Mark Sagliocco/Getty Images/AFP
NYTT PAR? Romanseryktene svirrer rundt Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Mark Sagliocco/Getty Images/AFP Vis mer
Publisert

Sist måned kom nyheten om at Leonardo DiCaprio (47) og den 22 år yngre modellen og skuespilleren Camila Morrone (25) hadde gjort det slutt etter fire år som kjærester.

«Smart og kul»

Nå skal lykken smile igjen for Hollywood-stjernen. Han skal nemlig ha falt for en ny skjønnhet, supermodellen Gigi Hadid (27), og ifølge Us Weekly har kjendisene allerede begynt å date.

- Han synes selvfølgelig hun er vakker, men også at hun er en smart og kul karakter som har et veldig kultivert syn på livet, forteller en kilde nær DiCaprio til nettstedet, og fortsetter:

BRUDD: I mai kunne «Ex on the Beach»-profil Amanda Kjellevoll og «The Voice»-stjernen Natan Dagur røpe at de skulle bli samboere. Men nå har ting tatt en brå vending. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

- De har et tonn med felles venner. Alle er glade for å se dem sammen selv om det var en overraskelse for mange.

«Titanic»-stjernen skal ha fått øynene opp for «Victoria’s Secret»-modellen etter bruddet fra Morrone tidligere i sommer, men på det tidspunktet skal ikke Hadid ha vært klar for en romantisk relasjon til ham.

Pappa Hadid liker DiCaprio

10. september ble duoen imidlertid observert sammen på en etterfest under New York Fashion Week, ifølge Us Weekly.

En uke senere uttalte, 27-åringens far, Mohamed Hadid (73), følgende om den angivelige nye romansen:

- Jeg møtte herr DiCaprio i St. Tropez for fem år siden og han var en veldig fin fyr. Jeg likte ham, sa han til Daily Mail.

På det tidspunktet trodde pappa Hadid imidlertid ikke at det var noe mer enn vennskap mellom de to superstjernene.

- Jeg har ikke snakket med datteren min om herr DiCaprio. Jeg tror ikke de dater, jeg tror de bare er gode venner. Jeg vet virkelig ikke.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Mens DiCaprio nylig ble singel igjen, så var Hadid i et av-og-på forhold med «One Direction»-stjernen Zayn Malik (29) i fem år før de gjorde det slutt for godt i oktober i fjor.

Eksene har datteren Khai (2) sammen.

LES OGSÅ: Måtte ha en alvorsprat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer