Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid:

- De dater

Oscar-vinneren og supermodellen skal ha innledet en romanse.

NYTT PAR? Romanseryktene svirrer rundt Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Mark Sagliocco/Getty Images/AFP
NYTT PAR? Romanseryktene svirrer rundt Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Mark Sagliocco/Getty Images/AFP Vis mer
Publisert

Sist måned kom nyheten om at Leonardo DiCaprio (47) og den 22 år yngre modellen og skuespilleren Camila Morrone (25) hadde gjort det slutt etter fire år som kjærester.

«Smart og kul»

Nå skal lykken smile igjen for Hollywood-stjernen. Han skal nemlig ha falt for en ny skjønnhet, supermodellen Gigi Hadid (27), og ifølge Us Weekly har kjendisene allerede begynt å date.

- Han synes selvfølgelig hun er vakker, men også at hun er en smart og kul karakter som har et veldig kultivert syn på livet, forteller en kilde nær DiCaprio til nettstedet, og fortsetter:

- De har et tonn med felles venner. Alle er glade for å se dem sammen selv om det var en overraskelse for mange.

«Titanic»-stjernen skal ha fått øynene opp for «Victoria’s Secret»-modellen etter bruddet fra Morrone tidligere i sommer, men på det tidspunktet skal ikke Hadid ha vært klar for en romantisk relasjon til ham.

Pappa Hadid liker DiCaprio

10. september ble duoen imidlertid observert sammen på en etterfest under New York Fashion Week, ifølge Us Weekly.

En uke senere uttalte, 27-åringens far, Mohamed Hadid (73), følgende om den angivelige nye romansen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.