Nick Jonas og Priyanka Chopra:

- De dater og det er helt nytt

Duoen skal ha tilbragt helgen i hverandres selskap.

NYTT PAR? Her poserer duoen sammen på den røde løperen under fjorårets MET-galla i New York. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Her poserer duoen sammen på den røde løperen under fjorårets MET-galla i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Nick Jonas (25) skal ha funnet tonen med den ti år eldre skuespilleren og artisten, Priyanka Chopra (35), kjent fra blant annet «Baywatch», melder flere amerikanske nettsteder.

- De dater og det er helt nytt. De er en bra match og de er begge interesserte i hverandre, forteller en kilde til Us Weekly.

Nyheten om romansen kommer etter at de ble observert sammen i helgen, blant annet på konserten «Beauty and the Beast Live» på Hollywood Bowl (et utendørs amfiteater red.anm) i Los Angeles fredag.

- De kom inn like før konserten startet, og de så utrolig bra ut sammen. Men de holdt hverandre ikke i hendene eller noe sånn, sier et øyevitne til nettstedet.

- De kjøpte mat sammen i pausen før de gikk tilbake til setene sine og nøt showet. Like før det hele sluttet, snek de seg ut.

Saken fortsetter under bildet.

Dagen etter skal duoen ha blitt sett sammen på en Los Angeles Dodgers-kamp.

- Priyanka og Nick stod veldig tett da de snakket sammen. De smilte mye og virket super glade. De prøvde ikke å gjemme seg bort og snakket også med folk rundt seg, deler et øyevitne med Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer