Nick Jonas og Priyanka Chopra:

- De dater og det er helt nytt

Duoen skal ha tilbragt helgen i hverandres selskap.

NYTT PAR? Her poserer duoen sammen på den røde løperen under fjorårets MET-galla i New York. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Her poserer duoen sammen på den røde løperen under fjorårets MET-galla i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Nick Jonas (25) skal ha funnet tonen med den ti år eldre skuespilleren og artisten, Priyanka Chopra (35), kjent fra blant annet «Baywatch», melder flere amerikanske nettsteder.

- De dater og det er helt nytt. De er en bra match og de er begge interesserte i hverandre, forteller en kilde til Us Weekly.

Nyheten om romansen kommer etter at de ble observert sammen i helgen, blant annet på konserten «Beauty and the Beast Live» på Hollywood Bowl (et utendørs amfiteater red.anm) i Los Angeles fredag.

- De kom inn like før konserten startet, og de så utrolig bra ut sammen. Men de holdt hverandre ikke i hendene eller noe sånn, sier et øyevitne til nettstedet.

- De kjøpte mat sammen i pausen før de gikk tilbake til setene sine og nøt showet. Like før det hele sluttet, snek de seg ut.

Saken fortsetter under bildet.

GJEST I KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra er nær venninne av Meghan Markle og var selvskreven gjest i prinsebryllupet tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GJEST I KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra er nær venninne av Meghan Markle og var selvskreven gjest i prinsebryllupet tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dagen etter skal duoen ha blitt sett sammen på en Los Angeles Dodgers-kamp.

- Priyanka og Nick stod veldig tett da de snakket sammen. De smilte mye og virket super glade. De prøvde ikke å gjemme seg bort og snakket også med folk rundt seg, deler et øyevitne med Us Weekly.

E! News melder også om romanseryktene mellom duoen.

I mai i fjor skapte også paret overskrifter da de dukket opp sammen på MET-gallaen. Da den indiske skjønnheten gjestet TV-showet til Jimmy Kimmel (50) kort tid etterpå, skal hun ha rødmet da hun ble spurt om forholdet deres.

- Vi skulle sitte ved samme bord og vi kjente hverandre fra før, så han spurte om vi skulle dra dit sammen. Det endte opp med å funke bra, svarte hun den gang, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR TRIO: Nick Jonas (t.v) ble verdenskjent gjennom popgruppen «The Jonas Brothers» sammen med brødrene sine Kevin og Joe Jonas. Bildet er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR TRIO: Nick Jonas (t.v) ble verdenskjent gjennom popgruppen «The Jonas Brothers» sammen med brødrene sine Kevin og Joe Jonas. Bildet er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble koblet til Kate Hudson

Dette er ikke første gang Jonas blir linket til eldre kvinner.

Høsten 2015 dukket det opp bilder av artisten sammen med den 13 år eldre Hollywood-stjernen, Kate Hudson (39), i Disneyland. Og de ble også sett på lunsj sammen i Florida og på skiferie sammen i Mammoth i California.

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, uttalte han om den påståtte romansen fem måneder senere.

Fra 2013 til 2015 var Nick kjæreste med «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (26).

LES OGSÅ: Jenna Dewan letter på sløret om bruddet fra Channing Tatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer