Kanye West og Irina Shayk:

- De dater i hemmelighet

Rapperen skal ha gått videre med Irina Shayk.

DATER?: Romansespekulasjonene mellom Irina Shayk og Kanye West har fått fart på seg. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB
DATER?: Romansespekulasjonene mellom Irina Shayk og Kanye West har fått fart på seg. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Årets kanskje aller største kjendisbrudd involverer uten tvil to av klodens største stjerner. I februar kom nemlig nyheten om at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (43) hadde valgt å skille lag.

Det populære paret giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Det har naturligvis ikke vært mangel på avisoverskrifter siden bruddet, og det har i månedene etter sirkulert en rekke rykter og spekulasjoner om de begge.

Nå viser det seg at Kanye angivelig skal ha gått videre fra realitystjernen - med ingen ringere enn supermodell Irina Shayk (35).

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Dater i hemmelighet

Irina er ikke bare et godt kjent ansikt fra utallige forsider, catwalker og reklamejobber. Man har også sett henne flere ganger på rød løper ved siden av eksen Bradley Cooper (46).

Stjerneparet gikk fra hverandre etter fire år sommeren 2019, etter at det lenge hadde blitt spekulert på om de hadde gjort det slutt. Sammen har de datteren Lea De Seine Shayk Cooper (4).

EKSER: Det er snart to år siden Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt. Her avbildet på Met-gallaen i 2018. Foto: Matt Baron / REX / NTB
EKSER: Det er snart to år siden Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt. Her avbildet på Met-gallaen i 2018. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer

Nå spekuleres det altså heftig på om supermodellen har funnet kjærligheten med rapperen.

Ifølge en rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton, Daily Mail og DeuxMoi, skal nemlig 43-åringen og Irina date i hemmelighet. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

- Kanye West dater Irina Shayk i hemmelighet, altså Bradley Coopers babymamma, uttalte en kilde til kontoen.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Delte meninger

Den anonyme brukeren bak Instagram-kontoen er imidlertid ikke skråsikker på kildens uttalelse, og publiserte derfor sin egen kommentar.

«Etter å ha sett nærmere på dette, vet jeg ikke om ordet 'dater' er det riktige ordet, men det er kanskje noe interessant der», skrev brukeren, ifølge Daily Mail.

Kort tid etter la en annen kilde til at Irina og rapperen «definitivt dater», og at de uten tvil har et godt øye til hverandre.

De påståtte turtelduene fikk først kontakt med hverandre for mer enn ett tiår siden. Supermodellen dukket nemlig opp i rapperens musikkvideo til låten «Power» i 2010, der hun spilte en engel.

To år etter, i 2012, gikk hun på catwalken for klesmerket hans Yeezy under moteuken i Paris. Forrige måned var hun kledd i en av t-skjortene fra rapperens kolleksjon med merket Balenciaga.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Uttalte seg om bruddet

Som nevnt var det i 2019 at Irina og «A Star is Born»-skuespilleren valgte å skille lag, etter fire år sammen. Begge forholdt seg imidlertid forholdsvis tause rundt bruddet, før modellen om lag seks måneder senere åpnet seg om tiden etter det mye omtalte samlivsbruddet.

Det gjorde hun i britiske Vogue.

- Jeg tror at i alle gode forhold så trekker man fram både sine beste og sine verste sider. Det er bare sånn det er å være menneske, sa hun, ifølge People.

- To bra personer utgjør ikke nødvendigvis et bra par, fortsatte hun.

35-åringen avslørte selv på Instagram at hun hadde latt seg intervjue av Vogue. Etter teksten å dømme, skal det ikke ha vært bare lett å snakke såpass åpenhjertig om bruddet som hun gjorde.

«(...) Du får meg alltid til å le, selv om jeg ville gråte under intervjuet», skrev hun, blant annet.

LES OGSÅ: Er dette et stikk mot eksen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer