NYTT PAR?: Avisen The Sun skriver at skuespillerne Michael Pitt (t.v) og Kristen Stewart fant tonen under Paris Fashion Week for knappe to uker siden, og at de nå dater i det skjulte. Stjernene satt i hvert fall sammen under Chanel-visningen i motehoveds Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Avisen The Sun skriver at skuespillerne Michael Pitt (t.v) og Kristen Stewart fant tonen under Paris Fashion Week for knappe to uker siden, og at de nå dater i det skjulte. Stjernene satt i hvert fall sammen under Chanel-visningen i motehoveds Foto: All Over PressVis mer

- De dater i det skjulte

Nysingle Kristen Stewart har funnet tonen med «Boardwalk Empire»-kjekkas.

SEOGHØR.NO: I våres ble det endelig slutt mellom «Twilight»-stjernene Kristen Stewart (23) og Robert Pattinson (27), etter at forholdet lenge hanglet i kjølvannet av Stewarts utroskap.  

23-åringen skal være lei seg etter bruddet, særlig etter at det oppstod rykter om at eksen hadde funnet tonen med Stewarts venninne Riley Keough (24).

Men nå skal fashionistaen, som strålte i flere frekke antrekk under Paris Fashion Week nylig, ha funnet tonen med «Boardwalk Empire»-skuespilleren Michael Pitt (32). Det skriver The Sun.
 
- Kristen har ikke kommet over Robert ennå, men hun er i ferd med å gjøre det og Michael hjelper henne gjennom kjærlighetssorgen.

- Hun sverget på å begrave seg i arbeid og være singel i sommer, men da hun møtte Michael forrige uke fant de tonen. Begge hater rampelyset og er smarte, bokelskende typer, sier en kilde til tabloidavisen.

De to skuespillerne satt side om side på Chanel-visningen i Paris tirsdag 2. juli, men så da ut til å være minst like opptatt av modellene på catwalken som av hverandre.

LES OGSÅ: - De kranglet på bursdagen hans