- De dater i det skjulte

Katie Holmes skal ha funnet tonen med eksmannens kompis, Jamie Foxx.

NYTT PAR: Flere kilder sier til In Touch Weekly at skuespillerne Katie Holmes og Jamie Foxx har datet i hemmelighet en god stund - men at de ønsker å holde forholdet skjult fordi Foxx er en god venn av Holmes' eksmann, Tom Cruise. Foto: Stella Pictures
NYTT PAR: Flere kilder sier til In Touch Weekly at skuespillerne Katie Holmes og Jamie Foxx har datet i hemmelighet en god stund - men at de ønsker å holde forholdet skjult fordi Foxx er en god venn av Holmes' eksmann, Tom Cruise. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tom Cruise sin ekskone, Katie Holmes (34), har visst herved virkelig lagt den opprivende skilsmissen bak seg.

«Batman Begins»-skuespilleren har nemlig begynt å date skuespiller Jamie Foxx (45), ifølge flere kilder til In Touch Weekly.

- Katie og Jamie har datet hverandre en stund, avslører en innsidekilde til magasinet.

ALENEMOR: Katie tilbringer mye tid med datteren Suri Cruise. Kanskje Suri har fått en reservepappa? Her på vei hjem fra skolen i slutten av september.  Foto: Stella Pictures
ALENEMOR: Katie tilbringer mye tid med datteren Suri Cruise. Kanskje Suri har fått en reservepappa? Her på vei hjem fra skolen i slutten av september. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Django Unchained»-kjekkasen skal blant annet ha tilbragt tid i skjønnhetens leilighet.

- De har en veldig «Mission: Impossible»-tilnærming til romansen, fortsetter kilden - en referanse til noen av Tom Cruise' mest kjente filmer.

En annen kilde forteller at en tidlig morgen i midten av september, da en sjåfør parkerte foran Trump Soho Hotel for å kjøre Foxx til «Annie»-filmsettet, var det Holmes som steg inn i limousinen i stedet.

- En hotellansatt bekreftet at Katie hadde overnattet på hotellet sammen med Jamie og at hun tok hans bil. Så sjåføren kjørte henne hjem til leiligheten i Chelsea, uttaler kilden.

Verner vennskapet

Gnistene stod også mellom turtelduene da de danset med hverandre på en veldedighetsfest i Hamptons i slutten av august, visstnok til Robin Thickes nå skandalebefengte hitlåt «Blurred Lines».

På dét tidspunktet uttalte Holmes' talsperson at de to bare var venner.

In Touch Weekly mener at de to ønsker å holde lokk på forholdet for ikke å skade Foxx' vennskap med Tom Cruise - som også har hjulpet Foxx karrieremessig. Tom Cruise og Jamie Foxx spilte mot hverandre i thrilleren «Collateral» i 2004.

MEKTIG EKS: Jamie Foxx' gode venn Tom Cruise har hjulpet karrieren hans med å skyte fart. Her er den kjente scientologen på «Oblivion»-premieren i Tokyo i mai. Foto: UPI
MEKTIG EKS: Jamie Foxx' gode venn Tom Cruise har hjulpet karrieren hans med å skyte fart. Her er den kjente scientologen på «Oblivion»-premieren i Tokyo i mai. Foto: UPI Vis mer

Jamie Foxx er dessuten kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt, så det kan bli spennende å se når, og om, han og Katie Holmes kommer til å bekrefte romanseryktene.

LES OGSÅ: Bruddet gav meg ekstreme smerter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer