Tom Hiddleston og Zawe Ashton:

- De dater hverandre i skjul

Skal ha falt pladask for sin skuespillerkollega etter bruddet med Taylor Swift.

HEMMELIG ROMANSE: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har jobbet sammen i flere måneder, og skal underveis ha fått sterke følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG ROMANSE: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har jobbet sammen i flere måneder, og skal underveis ha fått sterke følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tom Hiddleston (38) har de siste årene blitt regnet som en av Hollywoods mest ettertraktede menn. Skuespiller-kjekkasen har medvirket i en rekke filmsuksesser, men får i disse dager anerkjennelse for sin innsats i Broadway-stykket «Betrayal».

I teateroppsetningen spiller Hiddleston mot blant andre den engelske skjønnheten Zawe Ashton (35), hvor temaet utroskap står sterkt i fokus.

- FUNNET TONEN: En kilde forklarer til The Sun at Zawe Ashton og Tom Hiddleston har datet hverandre siden februar i år. Her er duoen avbildet med «Betrayal»-kollega Charlie Cox. Foto: NTB Scanpix
- FUNNET TONEN: En kilde forklarer til The Sun at Zawe Ashton og Tom Hiddleston har datet hverandre siden februar i år. Her er duoen avbildet med «Betrayal»-kollega Charlie Cox. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun kan det imidlertid virke som om de to skuespillerne har funnet tonen også utenfor scenen. Hiddleston, som fikk mye oppmerksomhet rundt sitt forhold til Taylor Swift i 2016, har ifølge avisen datet Zawe i all hemmelighet siden februar.

- Tom har virkelig falt pladask for Zawe, sier en kilde til The Sun.

- Paranoid etter bruddet

Samtidig skal det være en svært bevisst handling at paret ikke har gått offentlig med forholdet enda.

- De har faktisk vært sammen i over seks måneder. Men han er så paranoid rundt sitt eget privatliv etter forholdet med Taylor Swift, så han har gjort alt i sin makt for å holde dette under radaren, fortsetter kilden.

Artikkelen fortsetter under:

DEN GANG DA: Tom Hiddleston og Taylor Swifts forhold tok brått slutt i september 2016 - kun tre måneder etter at de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Tom Hiddleston og Taylor Swifts forhold tok brått slutt i september 2016 - kun tre måneder etter at de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hiddleston og hans nye flamme har selv ikke kommentert romansespekulasjonene så langt. Duoen er imidlertid blitt observert sammen gjentatte ganger, blant annet på en bar og under tennisturneringen US Open denne uka.

- Tom og Zawe tilbrakte også påsken sammen, hvor de renoverte huset hans i England. De tilbringer også de fleste helgene med hverandre, og går på lange spaserturer med hunden hans. Han tror dette kan være sitt livs store kjærlighet, og er klar for å slå seg til ro.

NY ROMANSE?: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har foruten å stille opp på rød løper, blitt observert sammen ved en rekke anledninger på privaten. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har foruten å stille opp på rød løper, blitt observert sammen ved en rekke anledninger på privaten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brøt tausheten

Det var sommeren 2016 at Taylor Swift (29) innledet et stormfullt forhold til Hiddleston.

Romansen fikk enorm oppmerksomhet blant annet fordi det dukket opp hete bilder av popprinsessen i Toms armer, kun fjorten dager etter bruddet mellom artisten og stjerne-DJ'en Calvin Harris (35).

Artikkelen fortsetter under:

I september samme år - kun tre måneder etter at Hiddleston og Swift ble kjærester, tok forholdet brått slutt. I februar 2017 åpnet førstnevnte seg om virvelvind-romansen til den talentfulle artisten - og hadde da bare fine ting å si om henne.

- Taylor er en fantastisk kvinne. Hun er sjenerøs, snill og nydelig. Vi hadde en super tid sammen, sa han i et intervju med GQ Magazine.

Vis mer

- Krever mye

Det ble nemlig hevdet at romansen mellom dem kun var et PR-stunt, men dette avviste briten tvert.

- Selvfølgelig var forholdet ekte, insisterte han, og fortalte at de begge to var på utkikk etter «et helt vanlig og ekte forhold» da de møttes.

Hiddleston la derimot ikke skjul på at det var vanskelig for dem å opprettholde et normalt liv når kameraene konstant var rettet mot dem. Det kan også peke tilbake på hvorfor han nå har valgt å holde forholdet med Zawe utenfor rampelyset.

- Et forhold krever alltid mye arbeid. Et forhold i offentligheten krever mye arbeid. Og det handler ikke bare om rampelyset. Men om alt annet også.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om den «hemmelige» romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer