Tom Hiddleston og Zawe Ashton:

- De dater hverandre i skjul

Skal ha falt pladask for sin skuespillerkollega etter bruddet med Taylor Swift.

HEMMELIG ROMANSE: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har jobbet sammen i flere måneder, og skal underveis ha fått sterke følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG ROMANSE: Tom Hiddleston og Zawe Ashton har jobbet sammen i flere måneder, og skal underveis ha fått sterke følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tom Hiddleston (38) har de siste årene blitt regnet som en av Hollywoods mest ettertraktede menn. Skuespiller-kjekkasen har medvirket i en rekke filmsuksesser, men får i disse dager anerkjennelse for sin innsats i Broadway-stykket «Betrayal».

I teateroppsetningen spiller Hiddleston mot blant andre den engelske skjønnheten Zawe Ashton (35), hvor temaet utroskap står sterkt i fokus.

Ifølge The Sun kan det imidlertid virke som om de to skuespillerne har funnet tonen også utenfor scenen. Hiddleston, som fikk mye oppmerksomhet rundt sitt forhold til Taylor Swift i 2016, har ifølge avisen datet Zawe i all hemmelighet siden februar.

- Tom har virkelig falt pladask for Zawe, sier en kilde til The Sun.

- Paranoid etter bruddet

Samtidig skal det være en svært bevisst handling at paret ikke har gått offentlig med forholdet enda.

- De har faktisk vært sammen i over seks måneder. Men han er så paranoid rundt sitt eget privatliv etter forholdet med Taylor Swift, så han har gjort alt i sin makt for å holde dette under radaren, fortsetter kilden.

Artikkelen fortsetter under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer