- De dater hverandre i hemmelighet

Rihanna og Formel 1-stjernen Lewis Hamilton skal ha falt pladask for hverandre på ball i New York i mai.

NYTT PAR?: En kilde nær Rihanna og Lewis Hamilton sier at de to har gått fra å være gode venner til å dra på stevnemøter sammen. Foto: Scanpix
NYTT PAR?: En kilde nær Rihanna og Lewis Hamilton sier at de to har gått fra å være gode venner til å dra på stevnemøter sammen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna har lenge vært utropt til en av verdens mest ettertraktete singlekvinner.

Nå ser det imidlertid ut som om «Umbrella»-sangerinnens singelliv kan være historie.

Kilder nær stjernen hevder at hun har vært på en rekke hemmelige stevnemøter med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton siden mai.

Paret skal ha falt pladask for hverandre etter å ha festet sammen på MET-ballet i New York 3. mai, ifølge The Sun.

Se bildespesial fra MET-gallaen her:

- De har flørtet med hverandre i flere år, men etter mai har det tatt av, sier kilden til avisen.

Lørdag skal paret ha spist middag sammen på restauranten «Da Silvano» i New York, før de dro til nattklubben «1 Oak» sammen.

- De er begge supertravle mennesker, men Rihanna har bedt ham komme til Rock in Rio i september, så de kan tilbringe mer tid sammen, sier kilden til The Sun.

Lewis Hamilton har vunnet verdensmesterskapet i Formel 1-kjøring i 2008 og 2014. Han var sammen med popstjernen Nicole Scherzinger i sju år, før forholdet tok slutt i februar.

Rihanna har tidligere vært sammen med hip-hop stjernen Chris Brown, og har også vært koblet til kjente menn som baseballstjernen Matt Kemp, artisten Drake og fotballstjernen Karim Benzema.

Hverken Rihanna eller Lewis Hamilton har kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Her blir Rihanna avslørt på date med fotballstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer