Kanye West og Irina Shayk

- De dater fortsatt

Spekulasjonene om at parets forhold har kjølnet skal være usanne.

FALSKT: En kilde hevder at paret fortsatt dater, til tross for tidligere spekulasjoner. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB
FALSKT: En kilde hevder at paret fortsatt dater, til tross for tidligere spekulasjoner. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar at bruddnyheten mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) ble kjent. I det siste har den verdenskjente rapperen blitt koblet til en ny kvinne.

Etter å ha vært gift i nesten syv år kunne TMZ i februar melde at duoen skulle skilles, og knappe tre måneder etter begynte ryktene å svirre om at Kanye hadde begynt å date supermodellen Irina Shayk (35).

En rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton og Daily Mail, meldte nemlig at de to har truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

Nylig hevdet derimot en kilde overfor Page Six at parets flørt hadde rent ut i sanden, og at et romantisk forhold mellom supermodellen og rapperen ikke lenger er et faktum.

Nå kommer det likevel frem at paret angivelig fortsatt dater, og at forholdet skal leve i sitt beste velgående. Det melder People.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

- Lei av løgnene

I slutten av mai kom den første nyheten om at West skal ha gått videre med den russiske modellen - kun noen få måneder etter sjokkbruddet med «Keeping Up With the Kardashians»-profilen.

Denne uken hevdet derimot en kilde til Page Six at Wests nye flamme skal ha slukket etter at Shayk skal ha takket nei til å bli med på en tur til Paris.

- Hun liker han som en venn, men ønsker ikke et forhold med ham, sa kilden, og la til at supermodellen ikke ønsket å bli med for å unngå overskrifter i pressen.

Nå kan en annen kilde fortelle overfor People at dette ikke stemmer.

BRUDD: I fire år var supermodellen sammen med skuespiller Bradley Cooper (46) før det ble slutt i 2019. Foto: Mark RALSTON / AFP / NTB
BRUDD: I fire år var supermodellen sammen med skuespiller Bradley Cooper (46) før det ble slutt i 2019. Foto: Mark RALSTON / AFP / NTB Vis mer

- Det er ikke sant. Kanye dro til Paris for Balenciaga-showet for å støtte Demna. Han dro inn og ut, og var der bare i tre timer, røper kilden, og legger til at 35-åringen er lei av løgnene som spres om forholdet.

Kilden tydeliggjør at duoen fortsatt dater, og at de nylig feiret den amerikanske nasjonaldagen sammen.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Det kan derfor se ut som kjærligheten fortsatt blomstrer mellom kjendisparet, til tross for de nylige spekulasjonene. Paret har likevel til gode å bekrefte eller avkrefte romansen.

Ferierte i Frankrike

To uker etter at romanseryktene mellom West og Shayk først oppsto, ble de avbildet på ferie sammen i den sørøstlige delen av Frankrike.

I juni skrev nemlig både People, TMZ, Page Six og E! News at duoen ble observert i Frankrike, hvor de skal ha feiret rapperens 44-årsdag.

Daily Mail publiserte også flere bilder av det angivelige paret i ferieparadiset, og skrev følgende om turtelduene:

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste»

Videre skrev nettstedet at «Yeezy»-gründeren tok bilder av sin utkårede i Frankrikes idylliske omgivelser, og at de virket veldig komfortable i hverandres selskap.

- De tok bilder av hverandre og av skulpturer. De så utrolig lykkelige og avslappet ut. Det var kun dem og et par andre venner, forteller et øyevitne til nettstedet.

LES OGSÅ: Slik skal de tjene penger nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer