KONSERTKLAR IGJEN: Torsdag spiller superstjernen Madonna sin andre og siste konsert i Oslo for denne gang. Foto: Stella Pictures
KONSERTKLAR IGJEN: Torsdag spiller superstjernen Madonna sin andre og siste konsert i Oslo for denne gang. Foto: Stella PicturesVis mer

- De burde virkelig skamme seg

Den norske stylisten rasende på den lunkne Madonna-kritikken.

EKEBERG (SEHER.NO): Tirsdag spilte Madonna (50) den første av sine to konserter i Oslo. Torsdag går den andre av stabelen, og Madonna har med det sjansen til å rette på noe av den lunkne kritikken hun ble møtt med av norske presse etter tirsdagens opptreden.

Nei bevares, den amerikanske superstjernen ble langt fra slaktet. Men hun ble heller ikke hyllet. Både VG og Dagbladet valgte å belønne 50-åringen med terningkast fire etter det hun viste på Valle Hovin

Det får stjernestylist - og ihuga Madonna-fan - Jan Thomas (42) til å reagere.

- De som har sett Madonna live, vet at hun er en superstjerne som ikke nødvendigvis smiler og flørter med publikum altfor ofte. Det gjorde hun til gangs på Valle Hovin. Kritikerne burde virkelig skamme seg, sier han til Seher.no.

Onsdag avslørte Jan Thomas til Seher.no at han selv har møtt Madonna flere ganger. Han har også sett henne live blant annet i London, New York, Miami og Los Angeles.

- Jeg så også én av disse kritikerne uttale at "Madonna kom ti år for sent". Da kan jeg ikke gjøre annet enn å spørre "Hvem er du"? Det blir bare respektløst og tullete, mener 42-åringen, som ikke legger skjul på at han koste seg masse da han - backstage - overvar tirsdagens konsert.

- Hun er jo en levende legende, og det var en opplevelse ut av en annen verden. Og den dama har jo en kropp som 20-åringer bare kan misunne.

Den norske stylisten er også på plass under torsdagens opptreden, også denne gang backstage. At han gleder seg, det legger han ikke skjul på.

- Jeg har dratt i tråder jeg har for å komme meg inn backstage, for å si det sånn. Torsdag drar jeg dit sammen med en annen kamerat, som kjenner henne enda bedre. Jeg håper det hjelper, sier Jan Thomas om muligheten til å få snakket med den 50 år gamle poplegenden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Madonna er veldig hyggelig