KRITIKK: Hollywood-stjernen Izabella Scorupco synes ikke noe om måten «Svenske Hollywoodfruer» og Anna Anka fremstiller kvinner i filmbyen på.
KRITIKK: Hollywood-stjernen Izabella Scorupco synes ikke noe om måten «Svenske Hollywoodfruer» og Anna Anka fremstiller kvinner i filmbyen på. Vis mer

- De burde hatt med meg

Izabella Scorupco er misfornøyd med valget av Anne Anka i «Svenske Hollywoodfruer».

SEHER.NO:  Den svenske modellen og skuespillerinnen Izabella Scorupco (39) ble verdensstjerne da hun for 15 år siden spilte Bond-babe i filmen «GoldenEye» med Pierce Brosnan.

Skjønnheten, som i dag er bosatt i Hollywood med ektemannen og deres to barn, er en av gjestene i denne ukens «Skavlan» på NRK.

Og under innspillingen torsdag kom skuespillerinnen med kritikk av programmet «Svenske Hollywoodfruer» og deltager Anna Anka (38), skriver Dagbladet. 

Ifølge Scorupco synes hun ikke noe om måten programmet fremstiller kvinner i filmbyen på.

- De burde hatt med meg i det programmet. Da kunne de formidlet hvordan livet egentlig er i Holllywood. De fleste lever faktisk helt normale liv, sier hun.

Når Ankas navn blir nevnt, himler stjernen med øynene og forteller at hun selv er upåvirket av å bo i filmbyen.

- Mange har en oppfatning av meg som den typiske Hollywood-stjernen. Men det er det siste jeg tenker om meg selv, sier hun, men innrømmer samtidig at det er en del i Hollywood som liker å ta ting litt for langt. Særlig når det gjelder utseendet.

- Mange går altfor langt. De holder botoxfester der hele poenget er å sitte og stikke sprøyter i hverandre. Men jeg synes faktisk man ser eldre ut når man tar Botox. 

«Skavlan» vises på NRK 1 fredager kl. 21.25. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Har ikke fått ordentlig sex på sju år