Cameron Diaz og Benji Madden:

- De brukte surrogat

Ekteparet skal være i ekstase etter at de ble foreldre.

FIKK BARN: I forrige uke ble det kjent at Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden hadde blitt foreldre for første gang. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha benyttet surrogat. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: I forrige uke ble det kjent at Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden hadde blitt foreldre for første gang. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha benyttet surrogat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (40) overrasket stort da de 3. januar avslørte at de hadde blitt foreldre i all hemmelighet. Det gjorde ekteparet i et innlegg på Instagram, der Diaz skrev følgende:

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden.

Siden den gang har det hersket full forvirring knyttet til hvordan paret har skaffet barnet - og mange har lurt på hvorvidt skuespilleren har gått gravid eller ei, eller om de har benyttet en surrogatmor.

Noe som har satt fart på spekulasjonene, er bilder av stjernen fra slutten av november - hvor man ikke kan skimte noen gravidmage - til tross for at hun på det tidspunktet skulle vært rundt syv-åtte måneder på vei - om hun bar frem barnet selv.

Nå forteller en kilde tett på paret til US Magazine at paret angivelig skal ha benyttet seg av surrogati.

- Vært gjennom mye

- De har vært gjennom så mye for å komme til dette punktet. Cameron føler at dette barnet virkelig er et mirakel, sier kilden til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer