FIKK BARN: I forrige uke ble det kjent at Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden hadde blitt foreldre for første gang. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha benyttet surrogat. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: I forrige uke ble det kjent at Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden hadde blitt foreldre for første gang. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha benyttet surrogat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cameron Diaz og Benji Madden:

- De brukte surrogat

Ekteparet skal være i ekstase etter at de ble foreldre.

Publisert

Skuespiller Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (40) overrasket stort da de 3. januar avslørte at de hadde blitt foreldre i all hemmelighet. Det gjorde ekteparet i et innlegg på Instagram, der Diaz skrev følgende:

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden.

Siden den gang har det hersket full forvirring knyttet til hvordan paret har skaffet barnet - og mange har lurt på hvorvidt skuespilleren har gått gravid eller ei, eller om de har benyttet en surrogatmor.

Noe som har satt fart på spekulasjonene, er bilder av stjernen fra slutten av november - hvor man ikke kan skimte noen gravidmage - til tross for at hun på det tidspunktet skulle vært rundt syv-åtte måneder på vei - om hun bar frem barnet selv.

Nå forteller en kilde tett på paret til US Magazine at paret angivelig skal ha benyttet seg av surrogati.

FIKK BARN: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden fikk sitt første barn 30. desember. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden fikk sitt første barn 30. desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vært gjennom mye

- De har vært gjennom så mye for å komme til dette punktet. Cameron føler at dette barnet virkelig er et mirakel, sier kilden til magasinet.

Ifølge kilden skal Diaz og Madden angivelig i flere år ha forsøkt å få barn, før de altså ble foreldre for første gang til datteren Raddix via surrogati 30. desember.

En annen kilde US Magazine har snakket med, sier at paret er i ekstase over å ha blitt foreldre for første gang.

- De kan ikke tro at det lille mirakelet deres endelig er her. De har brukt de siste fem årene på å håpe på dette, og det har overgått alle deres forventninger, sier kilden.

Cameron Diaz sin overraskende babynyhet har blitt bredt omtalt i den internasjonale tabloidpressen, og ifølge People sine kilder har paret forsøkt å få barn i flere år.

- Cameron ønsker å tilbringe hvert eneste sekund med babyen, sier Peoples kilde, som samtidig røper hvordan paret har klart å holde babyplanene skjult så lenge.

- De nære vennene deres er ekstremt lojale, så det er ikke rart at de har klart å holde tett om det.

Diaz og Madden går nemlig for å være svært private og leve tilbaketrukket - og gir derfor sjelden intervjuer om privatlivet.

BLE MOR: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE MOR: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ekteskap er vanskelig

Diaz er sammen med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (40), som hun i 2015 overrasket mange med å gifte seg med. Den gang hadde de bare vært et par i drøye åtte måneder.

Verken Diaz eller Madden uttaler seg ofte om ekteskapet, men i anledning magasinet InStyles 25 årsjubileum i fjor, gjorde 47-åringen et unntak.

- Å gifte seg med han er det beste som noen gang har skjedd meg. Ektemannen min er den beste. Han er et fantastisk menneske, og en fantastisk partner, skrev hun i et innlegg i magasinet.

Selv om det utad kan se ut til at alt er rosenrødt i ekteskapet deres, avslørte Diaz at også de må jobbe hardt for å beholde gnisten i forholdet.

- Ekteskap er absolutt vanskelig, og krever mye hardt arbeid. Du trenger en som er villig til å gjøre jobben sammen med deg, for det er ikke en 60-40-fordeling i ekteskap. Det er 50-50 hele tiden. Alltid, forklarte hun.

LAV PROFIL: Diaz og ektemannen holder en lav profil, og det finnes få bilder av ekteparet sammen. Her er de sammen i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Diaz og ektemannen holder en lav profil, og det finnes få bilder av ekteparet sammen. Her er de sammen i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk sitt første barn

Det var 3. januar Cameron Diaz overrasket «alle» da hun på sin Instagram-profil avslørte at hun og ektemannen hadde blitt foreldre for første gang.

Videre skrev hun at den lille jenta øyeblikkelig har stjålet hjertet deres, og at hun var overlykkelig over å kunne dele nyheten. Likevel var hun klar på at hun vil verne om datterens privatliv, og ville derfor ikke dele noe bilde av det nye familietilskuddet.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Et innlegg delt av Cameron Diaz (@camerondiaz)

- Vi vil ikke dele ytterligere detaljer, annet enn at hun er veldig, veldig søt, skrev 47-åringen i innlegget.

Om stjernen faktisk har benyttet seg av surrogat, er det neppe så rart.

Så sent som i 2018 blusset det nemlig opp rykter om at «The Holiday»-stjernen var gravid med ektemannen, og at veien dit ikke hadde vært enkel.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Den gang hevdet en kilde overfor Radar Online at Diaz lenge hadde ønsket seg barn, og at hun etter gjentatte mislykkede prøverørsforsøk hadde klart å bli gravid.

- Det var tortur og Cameron følte at hun sviktet fordi hun ikke kunne bli gravid selv, hevdet kilden til nettstedet da.

LES OGSÅ: Deler nye bilder av sjarm-tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer