- De bruker stoff fordi de har for lite å gjøre

Hollywood-stjernen Ryan Gosling raser mot kollegenes dagdriverliv, selv tok han jobb i en sandwich-sjappe.

HARDTARBEIDENDE: Skuespiller Ryan Gosling mener grasrot-jobbing kan holde Hollywood-skuespillere i sitt gode skinn. Her som håndtverker på settet til «Blue Valentine» i 2009.   Foto: Stella Pictures
HARDTARBEIDENDE: Skuespiller Ryan Gosling mener grasrot-jobbing kan holde Hollywood-skuespillere i sitt gode skinn. Her som håndtverker på settet til «Blue Valentine» i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Skuespilleren Ryan Gosling (30), kjent fra «Fracture» og «The Notebook», oppfordrer Hollywood-kollegene til å få seg andre jobber i tillegg - for slik å takle berømmelsen sin bedre.

Gosling mener at Hollywood ville vært et bedre sted hvis skuespillerne der hadde skaffet seg «ordentlige jobber».

- Ingen jobber i Hollywood. De spiser. De går på pilates. Men det er ikke nok, så da bruker de narkotika, sier Gosling til amerikanske GQ ifølge Femalefirst.

Etter suksessen med «The Notebook» i 2004 jobbet Gosling selv i kassa på en sandwich-sjappe en periode, og nå råder han altså andre skuespillere til å gjøre det samme.

- Jeg hadde aldri hatt en ordentlig jobb, innrømmer skuespilleren. 

Gosling selv gjør fortsatt sitt beste for å holde beina plantet blant grasrota. Under innspillingen av «Blue Valentine» bestemte han og motspilleren Michelle Williams (30) seg for å virkelig leve livet til rollefigurene sine - et ektepar som jobber som henholdsvis maler og sykepleier. De forsikret seg om at alt de foretok seg var i tråd med det typiske budsjettet til slike arbeidstakere, skriver Femalefirst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.